Ask/Help Siapa yang dah dapat duit geran Usahawan Mikro RM1K dari SKMM?

CG Sponsors




unknown_male

Fun Poster
Joined
Jul 21, 2011
Messages
362
Reaction score
33
Points
20
Maaf jika thread dah pernah ada. Aku just nak tanya siapa lagi yang dah dapat duit ni. Bertahun la nak tunggu kelulusan dia orang. Cakap dalam 30 hari selepas tempoh permohonan.

Aku daftar 29 JAN 2013 and till now still tak dapat lagi. Lepas dekat 2 bulan tak dapat lagi aku try call tanya. Banyak kali aku call tapi staff dia cakap mereka tak tahu menahu pasal hal kelulusan tu. Yang nak luluskan tu pegawai dia katanya. Then alasan, sebab ramai sangat mohon dan ini melibatkan soal duit. FINE !! kalau dah jangka ramai yang mohon tak kan lah tak ada perancangan yang sistematik.

Last sekali lepas 4-5 kali aku call baru dia buka kes aku then aku dapat email. Dalam email tu dia minta maaf atas kelewatan dan minta aku update website aku sebab katanya aku tak letak price dekat produk aku. OK FINE !! aku kemaskinikan web aku semua. Then aku siap hantar email rasmi lagi dengan sediakan link2 page web aku yang dah update. Bagi meyakinkan lagi mereka aku siap bagi salinan Sijil SSM aku lagi untuk buktikan aku memang ada business yang berdaftar. Lepas tu senyap..... 2-3 hari tak reply #-o

Lepas tu aku call lagi satff dia then aku marah staff dia suruh reply, ha baru lah nak reply... Boleh cakap permohonan aku tu baru diluluskan "PERINGKAT PERTAMA" ??? Apa ni ?? ~X( Katanya pegawai dia lagi atas pulak nak review... adoiiiiii...

Till now senyap sepi. Dari thread lain ada gak aku baca yang permohonan dah lulus tapi lepas 3 minggu duit still tak masuk !! :mad:
 
Last edited:
Sponsored Post

benartzam

Active+ Member
Joined
May 22, 2012
Messages
3,054
Reaction score
29
Points
30
sabar ye TT. biasa la tu lambat. kalau cepat dan telus tu barulah ajaib. hehe
 

ejokz

Active Member
Joined
Mar 22, 2010
Messages
1,305
Reaction score
212
Points
38
Cube ko attantion kt najib or bn page.....mse2 skrg ni klo ko wat mcm tu diorg cpt bertindak...
 

Roy Azloy

Fun Poster
Joined
Dec 25, 2012
Messages
200
Reaction score
0
Points
10
ak pon sama daftar 14 nov lepas, nak sebulan xdpt lg. syaratnya dh ubah skrg 14 hari dlm bekerja, tapi ak nk sebulan tunggu camna tu
 

fadlisyah

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2012
Messages
585
Reaction score
8
Points
15
Barisan panjng betui ni...lama jgak
Bersabar saudara
 

kaberete

Banned
Joined
Aug 11, 2008
Messages
1,372
Reaction score
13
Points
30
Alhamdulillah.. Aku dpt dlm 2-3 minggu je..
 

zamnrul

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2009
Messages
3,192
Reaction score
11
Points
25
Alhamdullillah aku apply xsmpi sebulan approve pastu dpt lepas sebulan....
 

hairy84

Legendary Member
Joined
Sep 15, 2010
Messages
15,863
Reaction score
35
Points
120
Dapat dah 5bulan tunggu.., semua urusan dan pertanyaan bagi email je..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register