Siapa yang ambil course Kejuruteraan Awam MASUK sini...

CG Sponsors




vancruz

Freshie
Joined
Jul 11, 2009
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Salam CG. Sebenarnya yang tahu pun boleh membantu..
Juz nak tahu dan tanya.
Saya ada satu assignment yang hendak disiapkan.
Tajuk "pnggunaan kyu di rmah". (maaf x eja betul nnt google index)
So sesiapa yang tahu atau ada note berkenaan tajuk diatas diharap sudi membantu saya..
Dah try cari di seloroh pelosok internet, tapi jawapan kureng memuaskan atau tak jumpa. Tu pasal tanya kat CG...
Harap tolonglah saya nie... :(
 
Sponsored Post

KaZZ

Active+ Member
Joined
Jul 16, 2008
Messages
2,510
Reaction score
13
Points
25
masa aku study dulu,membe aku yg amek cos civil kata kalau nak buat assignment yg berkaitan dia akan lebih banyak refer kat library, sebab tak banyak material dalam internet, tapi tu dulu,rupanya sekarang pun kurang..

tak pun aku rasa ko kena dig lagi..kadang-kadang tak kena cara carik material tu memang tak jumpa..
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Opss salah masuk... ehe.. :D:D:D
 

senapang

Freshie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
penggunaan kayu dirumah?

ape die pnya scope utk assigment tu?
bro major ape ey civil eng?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register