Siapa tahu untuk dapatkan full rss feed?

CG Sponsors




antudegil

Active Member
Joined
Feb 25, 2006
Messages
1,790
Reaction score
103
Points
33
Assalamualaikum,

sesiapa dekat sini tahu tak mcm mana nak dapatkan full article (technique) dari sesuatu site yang kalau kita tengok dia punya rss feed hanya ada 4 lines @ tag 'read more' @ something similar yang menyebabkan rss feed tu pendek daripada asalnya.

maksudnya dekat sini, kalau sesiapa ada guna teknik auto blogging, mesti tahu perkara ni n penah mengalami masalah ni. ade sesapa tau n nak kongsi ilmu ni?
 
Sponsored Post

fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,985
Reaction score
258
Points
136
aku pun tgh mencari2 jugak camne nak dptkan full rss feed
 

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
Assalamualaikum,

sesiapa dekat sini tahu tak mcm mana nak dapatkan full article (technique) dari sesuatu site yang kalau kita tengok dia punya rss feed hanya ada 4 lines @ tag 'read more' @ something similar yang menyebabkan rss feed tu pendek daripada asalnya.

maksudnya dekat sini, kalau sesiapa ada guna teknik auto blogging, mesti tahu perkara ni n penah mengalami masalah ni. ade sesapa tau n nak kongsi ilmu ni?
http://fulltextrssfeed.com :)
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
387
Points
136
untuk ape ea?dapat duit tak?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register