Ask/Help Siapa Tahu Mana Boleh Beli Face Mask lagi? feb 2020

CG Sponsors




Nurharida

Freshie
Joined
Aug 5, 2018
Messages
14
Reaction score
0
Points
3
Betul tu. Vircas medic tu siap ada colourful face mask so boleh tukar2 warna. 3 ply lgi penting ye jgn beli yg fake
tapi ada headloop tak ? untuk perempuan bertudung tu. sebab yg headloop tak ramai brand lokal jual
 
Sponsored Post

miniang90

Freshie
Joined
Aug 22, 2011
Messages
47
Reaction score
2
Points
11
tapi ada headloop tak ? untuk perempuan bertudung tu. sebab yg headloop tak ramai brand lokal jual
vicas ada . tengok yg ''Premium Disposable Surgical Hijab Facemask '' .selesa pakai,nk nafas pun senang. sbb sy pernah bli yg murah punya yg sekeping2 tu tak selesa ,bau mcm pelik . tapi skrg bukan tkat kena pkai mask je, kes dok naik ni, dah pegang apa2 mesti pakai hand sanitizer atau basuh tangan pun main peranan penting
 

nurulazzin

Internet Keyword Marketing Mercenaries
Joined
Aug 2, 2013
Messages
219
Reaction score
6
Points
25
jaga tangan....
betul,sop bukan takat pakai facemask je,hand sanitizer pon penting dan social distancing.kalau pakai mask tp tangan pegang muka dan merata pon tetap tak jadi ape kan.
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,805
Reaction score
676
Points
171
betul,sop bukan takat pakai facemask je,hand sanitizer pon penting dan social distancing.kalau pakai mask tp tangan pegang muka dan merata pon tetap tak jadi ape kan.
mask brand sugipro warna hijau yg kkm guna itu adalah terbaik berbanding lain2 brand di pasaran...
 

miniang90

Freshie
Joined
Aug 22, 2011
Messages
47
Reaction score
2
Points
11
mask brand sugipro warna hijau yg kkm guna itu adalah terbaik berbanding lain2 brand di pasaran...
Aku prefer yg local brand vircas medic & medicos sebab ada certificate ASTM and ISO so memang dah confirm 3 ply. Jgn duk beli la yg face mask tiruan yg belum tentu 3 ply
 

nurulazzin

Internet Keyword Marketing Mercenaries
Joined
Aug 2, 2013
Messages
219
Reaction score
6
Points
25
try beli simply K harga 15 je sekotak tapi kualiti bagus
Simply K ni 3 ply x? kalau yg sy selalu beli vircas medic & empro 3 ply jugak pastu material dpt ISO certified. Xde la gatal2 bila pakai
 

wan_rizal70

Fun Poster
Joined
Oct 15, 2020
Messages
686
Reaction score
200
Points
23
Kenapa bnyk komen pasal vircas ni? Ambil kesempatan iklan produk ke?
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,805
Reaction score
676
Points
171
Aku prefer yg local brand vircas medic & medicos sebab ada certificate ASTM and ISO so memang dah confirm 3 ply. Jgn duk beli la yg face mask tiruan yg belum tentu 3 ply
kami staf kkm berpuluh tahun guna brand tu
 

kopirait

CG Top Poster Club
Top Poster #3
Joined
Apr 18, 2010
Messages
37,179
Reaction score
2,607
Points
206
rsz_eth6omju4aek-x3.jpg


Ubah CNY 3ply Disposable Face Mask - (50pcs) - RM26.80​
 
Sponsored Post
Top
Log in Register