Ask/Help Siapa Tahu Mana Boleh Beli Face Mask lagi? feb 2020

CG Sponsors




nurulazzin

Internet Keyword Marketing Mercenaries
Joined
Aug 2, 2013
Messages
219
Reaction score
6
Points
25
Watson pun dah banyak jenis facemask jual. Vircas medic, empro dan medicos facemask. Local trusted brands ni better dripd china punya or brand tak pernah dgr.pastu kena tau jugak beza surgical mask dgn mask biasa tu,mask biasa yg murah giler sllu bkn 3ply.pstu filteration pun tak bgus. .
 
Last edited:
Sponsored Post

i4u

Legendary Member
Joined
Sep 13, 2010
Messages
17,357
Reaction score
58
Points
130
facemask kain + filter, 3 layer pn ade..kalo sape2 nk customade pn bleh..roger2 klik siggy :)cgrock
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,805
Reaction score
676
Points
171
facemask kain + filter, 3 layer pn ade..kalo sape2 nk customade pn bleh..roger2 klik siggy :)cgrock
4 layer pun ada... nak bagus beli yang N95 atau N100/mcm YDPA pakai
S-17013.jpg
 
  • Like
Reactions: i4u

miniang90

Freshie
Joined
Aug 22, 2011
Messages
47
Reaction score
2
Points
11
Watson pun dah banyak jenis facemask jual. Vircas medic, empro dan medicos facemask. Local trusted brands ni better dripd china punya or brand tak pernah dgr.pastu kena tau jugak beza surgical mask dgn mask biasa tu,mask biasa yg murah giler sllu bkn 3ply.pstu filteration pun tak bgus.
Betul tu. Vircas medic tu siap ada colourful face mask so boleh tukar2 warna. 3 ply lgi penting ye jgn beli yg fake je.lg satu yg fabric pon lema tgk ada poket tak utk letak filter sendiri. tp klu aku prefer yg pkai dispossable je.kain ni biasa la kotoran pun cepat lekat.
 
Last edited:

nurulazzin

Internet Keyword Marketing Mercenaries
Joined
Aug 2, 2013
Messages
219
Reaction score
6
Points
25
Betul tu. Vircas medic tu siap ada colourful face mask so boleh tukar2 warna. 3 ply lgi penting ye jgn beli yg fake
Vircas medic mmg bagus tali pun x mudah putus and then ada satu jugak yg reusable type. Selesa je pakai x mudah panas
 
Sponsored Post
Top
Log in Register