Ask/Help Siapa Tahu Mana Boleh Beli Face Mask lagi? feb 2020

CG Sponsors




shah_ae

Legendary Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
15,416
Reaction score
633
Points
161
Frontliner dpt free...
Alhamdulillah jimat...
Tp beli jgk skit,standby...
 
Sponsored Post

Fithyia

Freshie
Joined
Aug 9, 2015
Messages
20
Reaction score
0
Points
3
Refer kat tajuk,

Sekarang ni mostly mana2 pharmacy pegi mesti habis face mask. Siapa tahu mana lagi ada stok boleh beli yea?
mana2 cawangan econsave ade jual 50 pieces face mask sekarang rm59 sepeket. banyak stok.
 

Actifast

Super Active Member
Joined
Sep 11, 2008
Messages
5,972
Reaction score
124
Points
73
speedmart ada jual tu. try tengok.
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
154,294
Reaction score
21,165
Points
1,671
shopee je. ari2 shocking sale ada. rm45
 

Mugillan

Freshie
Joined
Apr 30, 2020
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
Refer kat tajuk,

Sekarang ni mostly mana2 pharmacy pegi mesti habis face mask. Siapa tahu mana lagi ada stok boleh beli yea?
Jika masih mencari facemask sila whatsap "Mugillan Shop" Ready Stock Area T.intan Perak.. Rm65 1 box (50pcs)
 

Mugillan

Freshie
Joined
Apr 30, 2020
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
Refer kat tajuk,

Sekarang ni mostly mana2 pharmacy pegi mesti habis face mask. Siapa tahu mana lagi ada stok boleh beli yea?
Minggu lepas order face mask budak kat shopee, duit kena refund sbb habis stock. Pi Farmasi BG, suruh bg no tel nanti stok ada baru nak call. Nasib baik la ada Nexcare yang simpan dulu2.
Masih memcari boleh wasap 0185721817 MUGILLAN SHOP ready stock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register