Ask/Help Siapa Tahu Mana Boleh Beli Face Mask lagi? feb 2020

CG Sponsors




Deen27

Active+ Member
Joined
Jan 25, 2012
Messages
2,980
Reaction score
86
Points
45
Refer kat tajuk,

Sekarang ni mostly mana2 pharmacy pegi mesti habis face mask. Siapa tahu mana lagi ada stok boleh beli yea?
 
Sponsored Post

moore426559

Super Active Member
Joined
May 11, 2012
Messages
9,095
Reaction score
892
Points
111
Refer kat tajuk,

Sekarang ni mostly mana2 pharmacy pegi mesti habis face mask. Siapa tahu mana lagi ada stok boleh beli yea?
Minggu lepas order face mask budak kat shopee, duit kena refund sbb habis stock. Pi Farmasi BG, suruh bg no tel nanti stok ada baru nak call. Nasib baik la ada Nexcare yang simpan dulu2.
 

Deen27

Active+ Member
Joined
Jan 25, 2012
Messages
2,980
Reaction score
86
Points
45
Untong keje medical line ni, ada gak la lubang nak dpt face mask nye. Kalau de lebey nnt, share2 la bos.
 
Last edited by a moderator:

Deen27

Active+ Member
Joined
Jan 25, 2012
Messages
2,980
Reaction score
86
Points
45
Xde bnyk tuan. Nak pakai ntok personal use. Dlm 2,3 kotak g2 ok la. Ade kenal supplier ke
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,367
Reaction score
1,283
Points
231
aku beli awal2 kat shopee n95... memang tau benda alah ni akan habis stok punya...
tunggu sikit masa lagi aku nak pi borong makanan dalam tin pulak....
once penyakit ni menular dan tak terkawal confirm benda2 macam ni habis...
 

epozer

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 2, 2010
Messages
14,791
Reaction score
533
Points
171
aku order half mask respitory terus..payah sangat nk dapat n95 mask
 

Deen27

Active+ Member
Joined
Jan 25, 2012
Messages
2,980
Reaction score
86
Points
45
aku order half mask respitory terus..payah sangat nk dapat n95 mask
Kalau boleh nak 3m terus bro. Paling efektif ntok mencegah wabak dengarnye. Tapi tu la. Lagi mahal, lagi susah nak cari
 
Sponsored Post
Top
Log in Register