Siapa tahu cara nak copy salesletter kita dlm blogger, ke blogger accnt lain (mirror)

CG Sponsors




TrafficRobbers

Active Member
Joined
Dec 19, 2008
Messages
1,668
Reaction score
55
Points
30
Salam semua..:)

katakan kita buat satu promosi guna blogger,kemudian kita nak buat sebijik macam tu pd blogger account lain, kira macam copy sebijik.

ada org kata itu adalah "mirror"

di bahagian mana dlm blogger tu function macam ni. or ada tak website yg beri free service macam tu.
 
Sponsored Post

kodin

Fun Poster
Joined
Jul 11, 2007
Messages
332
Reaction score
0
Points
10
copy je layout HTML dr blog asal, pastu paste ke layout HTML blog yg baru..
 

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
Salam semua..:)

katakan kita buat satu promosi guna blogger,kemudian kita nak buat sebijik macam tu pd blogger account lain, kira macam copy sebijik.

ada org kata itu adalah "mirror"

di bahagian mana dlm blogger tu function macam ni. or ada tak website yg beri free service macam tu.
kat blog asal,

1. goto layout > edit html > click download full template > save file *.xml. cth: template-12345678910.xml
2. goto settings > click export blog > download file *.xml. cth: blog-01-09.xml

kat blog baru

1. goto layout > edit html > click browse > carik template template-12345678910.xml dr blog asal yg ko dah save tadi > click upload > save
2. goto settings > click import blog > click browse > carik file blog-01-09.xml > masukkan characters > tick automatically publish all imported posts > click import blog

good luck :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register