siapa pernah terlibat dgn proses dana dr luar negara

CG Sponsors




kickers78

Fun Poster
Joined
Jan 27, 2008
Messages
902
Reaction score
4
Points
15
salam..
1st,aku mintak maaf kalau thread ni sesuai ke x kat sini..

kpd semua warga CG,ada sesiapa x yg pernah berurusan dgn pihak luar utk dapatkn fund utk ape2 projek..x kisahlah projek gomen ke,private ke..
kalau ada member2 CG yg pernah buat,share la kat sini.
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
tunggu aja lah berita dari yg lelain
 

kickers78

Fun Poster
Joined
Jan 27, 2008
Messages
902
Reaction score
4
Points
15
ish..xkn xde,ramai hardcore kat CG nih.
ada yg pernah buat tp x sempat nk baca thread ni kot.
yg aku pernah dgr proses dia kira mcm high end banking jgk la..tu yg nk tanye kat geng2 hardcore CG ni.
 

BlueDream

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,909
Reaction score
59
Points
120
main kecil2an jerr
rugi pun sikit
 
Sponsored Post
Top
Log in Register