BTC USD 37,309.9 Gold USD 1,795.45
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Siapa Pernah Pergi China ??? Masuk Cini

tesco

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
344
Joined
Nov 9, 2008
Messages
344
Reaction score
2
Points
15
Salam....aku sedang merancang nak ke Negara China awal atau pertengahan tahun hadapan coz aku nak survey barang-barang set Komputer, handphone dan kain...untuk pasaran ke Malaysia...

Coz aku dengar kat sana murah ....aku dah buat biz Lap top recond, pendrive, USB Modem ...dan banyak lagi tapi semua ni supply aku dari Kay Elll...plan aku kalau dapat ambik sendiri kat China tu rasanya lagi jimat dan untung lebih ler skittt..

Kalau sesiapa yg dah pernah ke China dan tahu tempat atau lokasi barang-barang cam ni boleh ler crita skit kat aku...jadi mudah ler aku planed nanti...tq:D
 
Sponsored Post

wan_ensem501

Active Member
Messages
1,632
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
Salam....aku sedang merancang nak ke Negara China awal atau pertengahan tahun hadapan coz aku nak survey barang-barang set Komputer, handphone dan kain...untuk pasaran ke Malaysia...

Coz aku dengar kat sana murah ....aku dah buat biz Lap top recond, pendrive, USB Modem ...dan banyak lagi tapi semua ni supply aku dari Kay Elll...plan aku kalau dapat ambik sendiri kat China tu rasanya lagi jimat dan untung lebih ler skittt..

Kalau sesiapa yg dah pernah ke China dan tahu tempat atau lokasi barang-barang cam ni boleh ler crita skit kat aku...jadi mudah ler aku planed nanti...tq:D

ikut la kursus memborong di china...
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
gem
Messages
11,718
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
aku xpenah pegi.....tp nak masuk jugak threah nih hehhe
 

ADI78

Super Active Member
Messages
6,298
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,298
Reaction score
17
Points
65
makcik aku slalu ke china...dia kerja pun berkaitan kampeni komputer...nanti aku tanye dia
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register