Siapa Pernah Pakai App. 'Grab Taxi' @ My Teksi?

CG Sponsors




bro drummer

Super Active Member
Joined
Mar 3, 2011
Messages
7,824
Reaction score
151
Points
73
Begini kisahnya...

applikasi My Teksi ni boleh di donlod semua peranti..terutama Andriod dan Apple

OK.

Penggunaan nya simple.

1)Search dulu application ni kt apple store atau playstore
2)lepas donlod, 'open' le app tu..(pastikan ada connection internet)
3)Pilih lokasi korang utk teksi datang ambik
4)pilih lokasi untuk dihantar.

------ (simple je kan?:p )

Masalah nye kat sini...
sapa yg pernah pakai apps ni?hehehee
mcmne review nye?
harga yg ada dalam apps ni betul ke atau akan kena lebih?:">

-----
ok ni link apss nye:">

http://grabtaxi.com/myteksi/


http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/MyTeksidapatsuntikanRM46_5j/Article/index_html



 
Sponsored Post

razzmatazz5637

Active Member
Joined
Sep 30, 2013
Messages
1,328
Reaction score
198
Points
33
Saya pernah guna.

Kadang2 caj lagi murah berbanding teksi yang kita call.
 

razzmatazz5637

Active Member
Joined
Sep 30, 2013
Messages
1,328
Reaction score
198
Points
33
Wah...pernah guna?terbaik..tp teksi tu mmg dtg on time jgk ke?huhu
Kadang2 on time. Masa nk booking tu, app tu akan cari taxi under my teksi yg terdekat. Kalau ada dekat cepat la, kalau xde kena search sampai jumpa.

Kalau dh booking kita akan dpt no fon driver yg nak dtg ambil tu.

Selalunya sy akan call utk confirm sbb kdg2 teksi tu accept order kita tp tiba2 dia xnak dtg. Alasan jem dan sebagainya. Jadi kena search taxi baru.

So far ok la, sbb caj lg murah berbanding teksi yg kita call dari stesen.
 

bro drummer

Super Active Member
Joined
Mar 3, 2011
Messages
7,824
Reaction score
151
Points
73
Kadang2 on time. Masa nk booking tu, app tu akan cari taxi under my teksi yg terdekat. Kalau ada dekat cepat la, kalau xde kena search sampai jumpa.

Kalau dh booking kita akan dpt no fon driver yg nak dtg ambil tu.

Selalunya sy akan call utk confirm sbb kdg2 teksi tu accept order kita tp tiba2 dia xnak dtg. Alasan jem dan sebagainya. Jadi kena search taxi baru.

So far ok la, sbb caj lg murah berbanding teksi yg kita call dari stesen.
terbaik review nye:)cgrock
tq sgt2..hehehe
jd pd yg nk mudah dpt kn teksi..donlod le appss ni..hehehe..
promo lak aku:">
 

razzmatazz5637

Active Member
Joined
Sep 30, 2013
Messages
1,328
Reaction score
198
Points
33
terbaik review nye:)cgrock
tq sgt2..hehehe
jd pd yg nk mudah dpt kn teksi..donlod le appss ni..hehehe..
promo lak aku:">
:)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock

no problem.

latest update kt app tu, kalau search nama tempat guna google map tak jumpa, boleh guna option foursquare
 

ciksnow

Active Member
Joined
Mar 12, 2011
Messages
1,338
Reaction score
18
Points
25
mmg teman setia apps ni :p
saye guna my teksi.
best bila kite bole track teksi yg da confirm akn amik kite tu thru maps yg dorg sediakan.
pendek kate kalo lewat bgun mmg bgntung kt apps ni.
reliable!
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,799
Reaction score
1,884
Points
201
Salaam.

Menarik gak nie.

Insha-allah, esok nak cari teksi untuk bawak kerusi (versi pejabat) dari apartment di Taman Lembah Maju ke Taman Kosas.

Dah cabut dah roller dia.

Tapi berat la jugak.

Muat kot tempat duduk belakang.

Ada sapa2 warga CG yang memandu teksi? :">
 

olio_83

Junior Member
Joined
Aug 11, 2009
Messages
63
Reaction score
0
Points
6
Sy pernah guna myteksi gi lcct taun lepas.. Skali dpt diskaun, bayar 10 ringgit jer dari ttdi jaya ke lcct.. Berkat nak kahwin kot.. Hehe...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register