BTC USD 56,901.9 Gold USD 1,770.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Siapa pernah jumpa hantu?

copy left

CG Top Poster Club
Messages
27,085
Joined
Jun 25, 2008
Messages
27,085
Reaction score
579
Points
161
Saya nak tanya serius nie

Sapa sini betul betul dah jumpa hantu face to face
face to face mmg xpernah la,
tapi nampak disebalik tingkap hantu tu bergerak pernah...
 
Sponsored Post

akudotcom

CG Top Poster Club
Messages
20,388
Joined
Jun 17, 2007
Messages
20,388
Reaction score
2,966
Points
201
Hantu kalau bole tgk
Tuhan pun kita bole lihat
 

cariemas100

Active Member
Messages
1,229
Joined
Oct 24, 2020
Messages
1,229
Reaction score
398
Points
41
jumpa hantu hodoh tu hantu tak kuat, tapi still level kuat sbb boleh menjelma. yg xde wajah tu contoh hantu tak kuat.

tapi jumpa hantu cantik tu yg kena hati-hati, tu sgt kuat
 

Encik Sponge

Super Active Member
Messages
5,013
Joined
Jul 22, 2013
Messages
5,013
Reaction score
746
Points
121
Den penah jumpa

Dia ngusik mula dengan tarik daun kelapa rendah yg melintang jalan… kitorg alan kaki masa tu… den minta kawan2 stay.. tp sorang dah cabut smbil menjerit

Tinggal den berduo ngan member ni stay.. makhluk berkain putih yg muncul umpama kabusb yg semakin lama semakin jelas kabus tu…

Tp den terlepas pegangan tangan kawan sorang ni dan dia cabut lari gak… den pon apa lagi, tinggal la hantu tu sekor dia kat situ
 

sazleej

Active Member
Messages
1,127
Joined
Jun 15, 2008
Messages
1,127
Reaction score
50
Points
40
pernah jumpa face to face ... mula2 terkedu, terkejut.. lepas tu, ok saja la.. kita hanya doa saja la utk dia.. mungkin dia mintak kita doakan untuk dia .. hihihihi
 

akudotcom

CG Top Poster Club
Messages
20,388
Joined
Jun 17, 2007
Messages
20,388
Reaction score
2,966
Points
201
Sapa yg da jumpa hantu
Sila lukis muka2 hantu masing2
Senang kita buat pengecaman
 

Yallah

Fun Poster
Messages
711
Joined
Jun 21, 2021
Messages
711
Reaction score
73
Points
20
…………..

………………
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register