Siapa Pernah Beli Rumah Selangorku? Lama gila MENUNGGU

Recommended Brokers


Latest Threads

humble

Fun Poster
Joined
Jul 7, 2010
Messages
146
Reaction score
4
Points
15
Just nak share pengalaman.

Pernah mohon dan ditawarkan. Bila rujuk dgn pemaju, katanya unit dah fully book. So kalau nak kena beli unit yg lain dgn harga yg berbeza.

Terus rujuk dgn pihak Lembaga. Katanya nama mmg dah ada untuk unit tu. So proceed dgn aduan supaya pihak Lembaga boleh adakan siasatan.

So status terkini, masih dalam pertimbangan untuk ditawarkan rumah. Adeeeiii

X semua pemaju lurus rupenye.
Sama kes...dah ditawarkan...bila call LPHS & developer tak ada list...
status terkini "manunggu"
 
Sponsored Post

Xploit Machine

Super Active Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
7,813
Reaction score
1,818
Points
146
KLK Land Serah "Hibiscus 3" Rumah Selangorku Kepada Pemilik

14.09.2019 - Kuala Lumpur, KLK Land Sdn Bhd (KLK Land) dengan rasminya menyerahkan fasa dua rumah “Hibiscus 3” Rumah Selangorku (RSKU), di Bandar Seri Coalfields, kepada pembeli.

Bersempena dengan upacara itu hari ini, 10 pemilik rumah dua tingkat Hibiscus 3 dipilih untuk menerima kunci yang disampaikan oleh Menteri Besar Selangor Amirudin Shari dan Yang Dipertua Majlis Daerah Kuala Selangor Rahilah Rahmat.

Dalam kenyataan hari ini, KLK Land berkata berikutan mendapat respons menggalakkan bagi fasa satu Hibiscus 2 RSKU, syarikat melancarkan projek Hibiscus 3 pada September 2017, merangkumi 274 unit rumah teres dua tingkat berharga RM220,000 sebuah.

Ketua Pegawai Eksekutif Kuala Lumpur Kepong Bhd Tan Sri Lee Oi Hian berkata pembinaan Hibiscus 3 mengambil masa kira-kira dua tahun untuk disiapkan.

“Kami komited dalam menyokong inisiatif kerajaan negeri untuk membina lebih banyak rumah yang diperlukan orang ramai.

“Kami akan menjadikan rumah mampu milik sebagai sebahagian yang penting dalam projek perumahan kami dan memainkan peranan kami dalam membantu orang ramai untuk mencari dan mendapatkan rumah mampu milik, dan pada masa yang sama menikmati gaya hidup berkualiti yang ditawarkan KLK Land,” katanya.

KLK Land ialah anak syarikat milik penuh Kuala Lumpur Kepong Bhd, yang tersenarai di papan utama Bursa Malaysia.Berita asal http://www.frontdesk.com.my/bm/index.php/2019/09/14/klk-land-serah-rumah-hibiscus-3-rumah-selangorku-kepada-pemilik-rumah-2/
 
Sponsored Post
Top
Log in Register