Siapa nak duit? Kenalkan saya pada siapa yang ada projek mempunyai LA dan BQ.

CG Sponsors




Dianey

Active Member
Joined
Jan 28, 2008
Messages
2,232
Reaction score
72
Points
30
Siapa nak duit? Kenalkan saya pada siapa yang ada projek mempunyai LA dan BQ.

Call : 0162764494

Boleh fund project sehingga 5 Million Ringgit.


TQ


P/S : SERIOUS PERSON ONLY!
 
Sponsored Post

Dianey

Active Member
Joined
Jan 28, 2008
Messages
2,232
Reaction score
72
Points
30
hehe... takde sape yang ada genuine project ke?

.
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Siapa nak duit? Kenalkan saya pada siapa yang ada projek mempunyai LA dan BQ.

Call : 0162764494

Boleh fund project sehingga 5 Million Ringgit.


TQ


P/S : SERIOUS PERSON ONLY!
hari tu masa PM saya awak carik funder atau carik projek...dah comfius lak...:-?
 

Dianey

Active Member
Joined
Jan 28, 2008
Messages
2,232
Reaction score
72
Points
30
hari tu masa PM saya awak carik funder atau carik projek...dah comfius lak...:-?
Lerr.. saya cari projek yang dah ada LA dan BQ kat tangan.

Bukannya saya carik funder. Cuba check balik eboss... sape2 yang ada project tapi takde fund nak jalankan... bawak jumpa saya.

Tapi pastikan ianya genuine project yang dah ada LA dan BQ straight deal dgn owner ok. :)
 

Dianey

Active Member
Joined
Jan 28, 2008
Messages
2,232
Reaction score
72
Points
30
Bump for today.. :)

Dah ada duit... projek lak takde.. kekeke..
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
Kalau duit banyak, kenapa tak form company je. Lepas tu boleh buat marketing cari projek besar2.
 

bahtiar

Active Member
Joined
Mar 6, 2007
Messages
1,872
Reaction score
180
Points
33
ni yg tgh ada duit pon payah nak dpt projek..apa cerita plak..hehehe
 

king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
Untuk introducer tak ada 'pampasan' ker.....:">

Projek yang ada LA ngan BQ, maafkan saya, tak reti apa itu LA ngan BQ :"> amende tu ekk :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register