To Sell Siapa nak berniaga coklat?

CG Sponsors




fazrimukhtar

Freshie
Joined
Oct 12, 2008
Messages
48
Reaction score
0
Points
6
Assalamualaikum,

Aku nak bukak peluang untuk sesape yang ada pasang niat nak berniaga, ada modal tapi tak tau nak jual apa. Produk simple je - COKLAT. Packaging semua tak yah pikir, tinggal jual je. Fast moving kalau kne cara jual. Berikut adalah butir2 produk:-

Jenis Coklat: Almond Panned Chocolate
Berat: 60g
Harga tolak: RM3.00/packet
Harga potensi jualan: RM3.30 - RM3.50
Minimum: 100 packet

Korang bleh letak kat cafe tmpt keje/blajar korang, restoran dekat2 rumah korang atau bleh gak bukak booth.

Okla, aku offer je kat korang. Yang lain, terpulang pada korang.

Jumpa lagi.

Salam :)
 
Last edited:
Sponsored Post

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
Assalamualaikum,

Aku nak bukak peluang untuk sesape yang ada pasang niat nak berniaga, ada modal tapi tak tau nak jual apa. Produk simple je - COKLAT. Packaging semua tak yah pikir, tinggal jual je. Fast moving kalau kne cara jual. Berikut adalah butir2 produk:-

Jenis Coklat: Almond Panned Chocolate
Berat: 60g
Harga tolak: RM3/packet
Harga potensi jualan: RM3.30 - RM3.50
Minimum: 100 packet

Korang bleh letak kat cafe tmpt keje/blajar korang, restoran dekat2 rumah korang atau bleh gak bukak booth.

Okla, aku offer je kat korang. Yang lain, terpulang pada korang.

Jumpa lagi.

Salam :)
kalo ye pung kasi up la gambarnyo tuan:">
 

lilbee

Active+ Member
Joined
Nov 13, 2009
Messages
4,801
Reaction score
10
Points
25
Assalamualaikum,

Aku nak bukak peluang untuk sesape yang ada pasang niat nak berniaga, ada modal tapi tak tau nak jual apa. Produk simple je - COKLAT. Packaging semua tak yah pikir, tinggal jual je. Fast moving kalau kne cara jual. Berikut adalah butir2 produk:-

Jenis Coklat: Almond Panned Chocolate
Berat: 60g
Harga tolak: RM3/packet
Harga potensi jualan: RM3.30 - RM3.50
Minimum: 100 packet

Korang bleh letak kat cafe tmpt keje/blajar korang, restoran dekat2 rumah korang atau bleh gak bukak booth.

Okla, aku offer je kat korang. Yang lain, terpulang pada korang.

Jumpa lagi.

Salam :)

leh taruk gambar?
 

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
kena test gak dulu .....
 

fareast262

Active+ Member
Joined
Feb 7, 2007
Messages
4,010
Reaction score
7
Points
25
erm...
untung base la nih kner rm1 bro...
xbley ar takat 30sen o 50 sen...
itu blom tgk barang lagi...sedap nyer cm cok cadbury tak...hehheehe
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
packing cun x?
bubuh jenama apa?
ada HALAL?
 

FaRid^sp

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2009
Messages
5,745
Reaction score
13
Points
65
minima untung mesti 50% above..
 

am2020

Active+ Member
Joined
Nov 1, 2009
Messages
2,731
Reaction score
8
Points
25
minima untung mesti 50% above..
betul tu..setakat niaga main2 bolehlah...minima untung kena separuh dr hrga barang..baru leh cover kos minyak..tapak..air liur..tenaga...macam2 la...aku niaga putu piring 700% untung..tp lama dah x buat..kije dia remeh arr...:)
 

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
betul tu..setakat niaga main2 bolehlah...minima untung kena separuh dr hrga barang..baru leh cover kos minyak..tapak..air liur..tenaga...macam2 la...aku niaga putu piring 700% untung..tp lama dah x buat..kije dia remeh arr...:)

betul apa yg ko ckp ....

aritu tgk org jual putu piring, customer beratur pnjg.

15 minit tgk ..... kelapa parut ngan gula melaka je kan?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register