BTC USD 51,715.9 Gold USD 1,782.04
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Covid-19 Siapa masih belum divaksinasi Covid19? Pro + Anti vaksin komen sini.

Anda sudah divaksinasi?

  • Sudah. Saya tak percaya dengan rumours vaksin.

    Votes: 78 58.2%
  • Sudah. Kerana terpaksa untuk penuhi tuntutan undang-undang.

    Votes: 19 14.2%
  • Belum. Masih menunggu giliran.

    Votes: 13 9.7%
  • Belum. Saya tak mahu di vaksin atas faktor konspirasi akhir zaman.

    Votes: 8 6.0%
  • Belum. Saya tak mahu di vaksin atas faktor kesan sampingan jangka panjang.

    Votes: 18 13.4%
  • Belum. Saya tak mahu di vaksin sama sekali dan tak pernah divaksin langsung sebelum ini.

    Votes: 4 3.0%

  • Total voters
    134

cariemas100

Active Member
Messages
1,229
Joined
Oct 24, 2020
Messages
1,229
Reaction score
398
Points
41
Salah faham tu. Vaksin cuma rangsang antibodi. Antibodi lepas cucuk vaksin masih ciptaan Allah. Vaksin macam penggalak antibodi. Antibodi dari badan, bukan dari suntikan.

Ni apa yang saya faham.
Lagi satu trend saya nampak, banyak antivaksin jadi pengunggang agama.


mana adaaaaaa...

kami semua pencinta agama.
berjuang melawan yahudi dan dajjal

korang apa tahu. tak banyak membaca kat google, pastu buat2 pandai, ikut je kata pakar2 perubatan. jadi pak turut. dayus la korang2

data dah menunjukkan, covid ini semua pembohong ja
 
Sponsored Post

Mr Ozu

Active+ Member
Messages
4,873
Joined
Apr 2, 2010
Messages
4,873
Reaction score
22
Points
25
mana adaaaaaa...

kami semua pencinta agama.
berjuang melawan yahudi dan dajjal

korang apa tahu. tak banyak membaca kat google, pastu buat2 pandai, ikut je kata pakar2 perubatan. jadi pak turut. dayus la korang2

data dah menunjukkan, covid ini semua pembohong ja
mohon share apa2 link @ artikel yg saya boleh baca berkenaan pembohongan covid ni. sebab banyak sangat, takut ada yang diolah.

nak buat bacaan.
 

MrDisc

Active+ Member
Messages
2,924
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,924
Reaction score
343
Points
46
mana adaaaaaa...

kami semua pencinta agama.
berjuang melawan yahudi dan dajjal

korang apa tahu. tak banyak membaca kat google, pastu buat2 pandai, ikut je kata pakar2 perubatan. jadi pak turut. dayus la korang2

data dah menunjukkan, covid ini semua pembohong ja
Cocok cocok pon bang kita dah mula laaa ngapal juga 10 ayat depan 10 ayat belakang surah tue...

Saya tau abam ngapal lagi ber juz2....jgn bgitu...berjuang bersama yg dah cocok juga...
 

Mr Ozu

Active+ Member
Messages
4,873
Joined
Apr 2, 2010
Messages
4,873
Reaction score
22
Points
25
saja nak tgk jugak apa artikel yg dibaca, sumber doktor pakar mana. haha.
 

MrDisc

Active+ Member
Messages
2,924
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,924
Reaction score
343
Points
46
saja nak tgk jugak apa artikel yg dibaca, sumber doktor pakar mana. haha.
Takkan dr bogus...dr mesti bukan dari islamabad...

At least raikkan pandangan mereka yg dah cocok tue....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register