siapa berminat nk join backpakers ke Sapporo,Hokkaido. sempena cuti sekolah bulan 12

CG Sponsors




fredo

Super Active Member
Joined
Nov 17, 2007
Messages
5,216
Reaction score
61
Points
80
nak ke jepun kena ambik visa ke tidak tt.. ?
nak tahu juga mana negara yg kena apply visa dan mana negara yg tak perlu visa.
 
Sponsored Post

Kbyne

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
11,872
Reaction score
508
Points
161
Nak tanya utk sorang berapa anggaran nak spare makan minum,tempt tinggal,transport...
 

lats840

Active Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
1,919
Reaction score
125
Points
43
Uiiihhh...
Best2...
Tak dapat join, dpt tgk gmbar geng2 CG jln2 pun den dah hepi..

Good luck tt n geng2 CG..
:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

rafuzii

Active Member
Joined
Jul 5, 2009
Messages
1,447
Reaction score
17
Points
30
Saya baru jek balik dari sapporo bulan 3 hari tu, seriusssss mmg besttt sejukkkkkk bak hanggggg!!!!! saya pi anak beranak ..... siap drive lagi... bestttt
minta share tentatif dan pengalaman kalu sudi tuan...kos mcm mna?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register