~~~Siapa Berminat dengan Forum Berbayar Dropshipper,Wholesalers~~~

CG Sponsors




zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
Salam

Adakah Anda Berminat dengan forum dropshipper?
di mana di dalam 2 akan di revealkan pelbagai dropshipper yang anda inginkan untuk memudahkan anda berniaga bukan sahaja di ebay malahan di amazon,bid,craiglist dan sebagai nya.

forum berbayar - langgang tiap2 bulan untuk mendapatkan info2 dropshipper yang ada
sila beri pandangan,komen dan juga apa2 je la anda di sini

sekian terima kasih


saya akan reveal beberapa dropshipper yang ada di dunia dan semestinya LEGAL.so bookmark web ni bagi mendapatkan info-info terkini.

tiada perminataan akan di layan.saya akan cuma share apa yang saya ada

terima kasih

p/s: alamak lupe letak pool tadi..leh letak balik ke? huhuhuhu

:)paid:)paid:)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
reserved..................
 

manpower

Active Member
Joined
Jul 26, 2009
Messages
1,729
Reaction score
449
Points
41
forum berbayar mcm mne tu bro?masih kurang paham lg ni.ape yg kena bayar tu?
 

bboy_im

Active Member
Joined
Jan 9, 2010
Messages
1,977
Reaction score
2
Points
35
TT penah guna sume dropship yg ade tu?

kbykn dropship tu dri mane?
 

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
TT penah guna sume dropship yg ade tu?

kbykn dropship tu dri mane?
semestinya legit..sebab dah pernah try and error order..

kekekek lepas ni sedap la nak berjual2 di ebay...

kebanyakan dari satu dunia :)paid
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,212
Reaction score
830
Points
176
dropshiper ni memang bagus.. tapi kena handal dalam marketting... best 2u
 

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
dropshiper ni memang bagus.. tapi kena handal dalam marketting... best 2u
tau xapa tok..


kul 10 malam ni saya reveal salah satu dropshipper

:) so tunggu semua kul 10 malam ini
 

bboy_im

Active Member
Joined
Jan 9, 2010
Messages
1,977
Reaction score
2
Points
35
semestinya legit..sebab dah pernah try and error order..

kekekek lepas ni sedap la nak berjual2 di ebay...

kebanyakan dari satu dunia :)paid
owh, list dropship aku ade gak, cume byk yg tak try lg la..

ape2 pn gudluck TT :)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register