BTC USD 23,019.7 Gold USD 1,927.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Siapa berani kesan orang ini?

lastshark

Active+ Member
Messages
4,505
Joined
Aug 27, 2007
Messages
4,505
Reaction score
4
Points
25
aku baru dapat sms pagi tadi. dari 0128233657: mesejnya berbunyi; TAHNIAH!simkad anda telah memenangi undian BERTUAH Rm 15,000,00 dr POWER ROOT @SDB BHD. sila hub. Ditalian 014-851-4919.Terima kasih [ sikit pun aku tak ubah ayat dia:)):))]

masalahnya aku tak berani nak call kot kot duit hp aku terbang ke akuaun dia.... so sapa berani call dia nih.. kasi cacimakihamun puas puas ....heheheh...ada berani???
 
Sponsored Post

elan

Active+ Member
Messages
4,798
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,798
Reaction score
34
Points
30
aku baru dapat sms pagi tadi. dari 0128233657: mesejnya berbunyi; TAHNIAH!simkad anda telah memenangi undian BERTUAH Rm 15,000,00 dr POWER ROOT @SDB BHD. sila hub. Ditalian 014-851-4919.Terima kasih [ sikit pun aku tak ubah ayat dia:)):))]

masalahnya aku tak berani nak call kot kot duit hp aku terbang ke akuaun dia.... so sapa berani call dia nih.. kasi cacimakihamun puas puas ....heheheh...ada berani???

salah satu cara nak scam le tu.... biasa guna nama astro, petronas dan shell.... kali ni power root pulak... bagi kat polis je sms tu.... :eek::eek:
 

DDos

Legendary Member
gem
Messages
14,111
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
aku baru dapat sms pagi tadi. dari 0128233657: mesejnya berbunyi; TAHNIAH!simkad anda telah memenangi undian BERTUAH Rm 15,000,00 dr POWER ROOT @SDB BHD. sila hub. Ditalian 014-851-4919.Terima kasih [ sikit pun aku tak ubah ayat dia:)):))]

masalahnya aku tak berani nak call kot kot duit hp aku terbang ke akuaun dia.... so sapa berani call dia nih.. kasi cacimakihamun puas puas ....heheheh...ada berani???

tul tu bro, elok ko report polis cepat2, mana tahu nanti makin menular, jgn dok gatal tgn nak call le, nanti susah plak
 

MrKacanG

Super Active Member
Messages
5,061
Joined
May 24, 2008
Messages
5,061
Reaction score
31
Points
70
aku baru dapat sms pagi tadi. dari 0128233657: mesejnya berbunyi; TAHNIAH!simkad anda telah memenangi undian BERTUAH Rm 15,000,00 dr POWER ROOT @SDB BHD. sila hub. Ditalian 014-851-4919.Terima kasih [ sikit pun aku tak ubah ayat dia:)):))]

masalahnya aku tak berani nak call kot kot duit hp aku terbang ke akuaun dia.... so sapa berani call dia nih.. kasi cacimakihamun puas puas ....heheheh...ada berani???

aku pun dpt aku terus call dia hentam maki sama dia
last2 dia suruh aku letak phone haha :)):))

p/s:depa nih semua area Sabah
 

sk4r03

Fun Poster
Messages
392
Joined
Jun 25, 2008
Messages
392
Reaction score
3
Points
15
aku pun pernah kene mcm ni.so aku tepon je.aku ckp,apsal xpasal2 aku lak menang duit.aku minta company details.Power Root Sdn Bhd.Aku ckp,minum setahun skali je.xpasal2 aku lak menang.Dia ckp,nk duit x,xnk sudah.Ckp mcm siak je.Last2,dr ckp baik2,terus aku maki hamun dia.hahahaha...mmg xde keje la org mcm ni.yg bestnye,dia call blk,so aku pun berbalas maki ler.kekeke..stakat ni xde pape pn effect.kuar bil tepon pun normal jer.tp pelik gak pe faedah dia buat mcm tu?:-?
 
Sponsored Post

Top
Log in Register