Siapa ada pengalaman bina rumah sendiri tanpa kontraktor dan guna bank loan ?

CG Sponsors




IbnuAbbas

Freshie
Joined
Jan 14, 2020
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
salam

ada tak dalam ni yang bina rumah sendiri tanpa menggunakan kontraktor..senang cite A-Z sampai siap buat sendiri (mungkin sewa je lesen kontraktor) dan menggunakan loan bank..lppsa ke ikut la

bleh tak share kat sini..t.q
 
Sponsored Post

myrayyan

Legendary Member
Joined
Apr 12, 2010
Messages
10,119
Reaction score
27
Points
130
xleh nak komen sbb semua org lain uruskan..just sain agrement jer tp yg dapat buat semua benda ni kira rare lah tu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register