Siapa ada pengalaman bina rumah sendiri tanpa kontraktor dan guna bank loan ?

CG Sponsors




IbnuAbbas

Freshie
Joined
Jan 14, 2020
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
salam

ada tak dalam ni yang bina rumah sendiri tanpa menggunakan kontraktor..senang cite A-Z sampai siap buat sendiri (mungkin sewa je lesen kontraktor) dan menggunakan loan bank..lppsa ke ikut la

bleh tak share kat sini..t.q
 
Sponsored Post

myrayyan

Legendary Member
Joined
Apr 12, 2010
Messages
11,245
Reaction score
45
Points
130
xleh nak komen sbb semua org lain uruskan..just sain agrement jer tp yg dapat buat semua benda ni kira rare lah tu
 

nuuh

Freshie
Joined
Feb 27, 2020
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
salam

ada tak dalam ni yang bina rumah sendiri tanpa menggunakan kontraktor..senang cite A-Z sampai siap buat sendiri (mungkin sewa je lesen kontraktor) dan menggunakan loan bank..lppsa ke ikut la

bleh tak share kat sini..t.q
Waalaikumussalam, mudah jer... Apa nak tau?
 

tuyuk

Fun Poster
Joined
Dec 17, 2006
Messages
244
Reaction score
5
Points
25
Lantik Akitek utk kelulusan pelan

Lantik peguam utk urus perjanjian dgn ( nama kontraktor berlesen)
pastu lawyer minta kontraktor sign surat persetujuan supaya bayaran claim direct kepada kita (penting sgt2)
 

tuyuk

Fun Poster
Joined
Dec 17, 2006
Messages
244
Reaction score
5
Points
25
boleh jerr... lawyer uruskan semuanya
 
Sponsored Post
Top
Log in Register