Wanted Siapa ada bagi perkhidmatan Corporate Hamper/Gift? (Tarikh Tutup 1 Jun 2012)

CG Sponsors




AureLia

Super Active Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
7,706
Reaction score
314
Points
81
Salam warga CG. Tajuk seperti tertera - Saya mencari mana-mana syarikat atau individu yg ada menyediakan atau memberikan perkhidmatan membuat Corporate Hamper/Gift (hadiah) utk syarikat-syarikat korporat (termasuk individu/staff). Sila nyatakan budget/quotation anda bagi 1 hamper (corporate dan individu), dan budget haruslah sudah termasuk wrapping. Terima kasih. :)cgrock

Untuk bos corporate = harga sekitar RM200
Kuantiti dlm 10 (lebih kurang)

Utk staff = harga sekitar RM50
Kuantiti dlm 50 (lebih kurang)

Penghantaran, kalau supplier boleh masukkan sekali dlm budget, sangatlah molek. Dateline, semua dah kena stand-by at least dlm bulan June, sebulan sebelum Puasa. Sebarang soalan, boleh tanya saya kat sini atau via PM.
 
Last edited:
Sponsored Post

fsqtrading68

Active Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,182
Reaction score
15
Points
25
budget tu ikut pada 1 hamper based harga yg TT letak..then br propose brg apa nak letak

kuantiti jugak terlibat + kos penghantaran serta dateline...

apa2 TT boleh PM sy...

tq
 

AureLia

Super Active Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
7,706
Reaction score
314
Points
81
budget tu ikut pada 1 hamper based harga yg TT letak..then br propose brg apa nak letak

kuantiti jugak terlibat + kos penghantaran serta dateline...

apa2 TT boleh PM sy...

tq

Untuk bos corporate = harga sekitar RM200
Kuantiti dlm 10 (lebih kurang)

Utk staff = harga sekitar RM50
Kuantiti dlm 50 (lebih kurang)

Penghantaran, kalau supplier boleh masukkan sekali dlm budget, sangatlah molek. Dateline, semua dah kena stand-by at least dlm bulan June, sebulan sebelum Puasa. Sebarang soalan, boleh tanya saya kat sini atau via PM. :)cgrock


lokasi kat mana
Bandar Tun Razak, Cheras. :-?
 

AureLia

Super Active Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
7,706
Reaction score
314
Points
81
BUMP for this afternoon!

:)cgrock
 
Last edited:

AureLia

Super Active Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
7,706
Reaction score
314
Points
81
Siapa ada beri perkhidmatan membuat hamper/gift utk syarikat korporat (bosses) dan staff, sila hubungi saya segera. :)cgrock
 

digital

Fun Poster
Joined
Jan 17, 2008
Messages
197
Reaction score
0
Points
10
salam....klu tuan mahukan boleh lah call saya 0193509631
 
Sponsored Post
Top
Log in Register