Wanted Show case / display rack

CG Sponsors




WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
salam geng.

kepada sesape ada memiliki show case standard size utk kedai telekomunikasi,roger aku secepat mungkin.aku nak 2 units. :)

aku xnak ada roda kat bawah( xkan roda kat atas pulak kan :)) ) dan ada lock cermin diutamakan.

clear dari tampalan poster kalau boleh.aku buka harga 1 showcase rm150. :-?

area bangi/kajang sahaja.kalau area luar dari bangi/kajang,deal lain sebab kos transport. :D

sesape ingin jual,roger di talian 012-3330049(aJAI) :)paid
 
Sponsored Post

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
any info??? :-?
aku nak guna hujung tahun ni.bunyi macam lama tapi kejap je dah hujung tahun nanti. :)):eek::))
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
bump untuk pagi jumaat ni.sesiapa ada info,roger aku 012-3330049(aJAI/jOE). :)paid
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
xde sape2 yg ada lubang utk showcase 2nd?
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
up sket.sape ada stock roger aku sebelum 15/12/08.
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
salam geng.

kepada sesape ada memiliki show case standard size utk kedai telekomunikasi,roger aku secepat mungkin.aku nak 2 units. :)

aku xnak ada roda kat bawah( xkan roda kat atas pulak kan :)) ) dan ada lock cermin diutamakan.

clear dari tampalan poster kalau boleh.aku buka harga 1 showcase rm150. :-?

area bangi/kajang sahaja.kalau area luar dari bangi/kajang,deal lain sebab kos transport. :D

sesape ingin jual,roger di talian 012-3330049(aJAI) :)paid
tak kan nak boh asam dalam cermin lak..

:)):)):))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register