BTC USD 49,054.0 Gold USD 1,784.16
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Shopping Mall Yg Paling Terbaik Bg Korang : Dari Segi Condition

roBUST

Banned
Messages
12,406
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
Salam sume

bg aku,antara the best shopping mall aku pernah rse ialah sunway pyramid

krn:
-toilet..exit ke toiet banyak,pastu keadaan toilet yg memuaskan

-parking.senang parking..sentiasa ada parking

-kedai2 d dalamnye..byk..boleh d katekan sume ade

-location.senang..dari shahalam senang,dari kl senang

-tahap kesesakan d dalam mall..even ramai org pn..aku rase traffic d dalam tu amat la memuaskan

anda pule? :D


800px-SW_Sunway_Pyramid_iceskate.jpg


sunwaypyramid1.jpg
 
Sponsored Post

tebbaloi

Legendary Member
Messages
13,457
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
sure alamanda - rileks dan santai.. dari umah aku pun tak jauh :)
 

afas77

Fun Poster
Messages
250
Joined
May 10, 2008
Messages
250
Reaction score
1
Points
15
Bagi orang macam saya yg sudah ada family ni ; rasa selesa pegi tempat2 yg tak crowded sgt..contoh macam placa Shah Alam, SACC Mall ,

selesa; tak ramai kutu melepak...tak crowded sgt.., parking senang., semua benda yg dicari , ada disini...tempat makan pun banyak...
 

EzY-eLoaD

Legendary Member
Messages
12,747
Paid Membership
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115
tesco.giant plentong
 

mustopa_a

Legendary Member
Messages
12,098
Joined
Apr 9, 2008
Messages
12,098
Reaction score
73
Points
120
tempat shopping aku .. karfur wangsa maju .. sebab dekat rumah..
 

missbumblebee

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
3,639
Joined
Jun 24, 2009
Messages
3,639
Reaction score
19
Points
25
aku suka pi the curve ikea dgn ikano sb satu tempat jer...
 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Messages
27,295
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
41
Points
125
pyramid ke robust? penat jalan dlm tu dowh.one utama pun sama. besa sgt.keke
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Messages
109,190
Paid Membership
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,043
Points
1,101
pasaraya bintang...kj....hehe..




of course..midvaley dan one utama
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register