BTC USD 17,255.0 Gold USD 1,801.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Shopee - tak layan request buyer, lepas report KPDN baru jalan!

tr4falgar

Legendary Member
gem
Messages
10,359
Joined
Oct 14, 2012
Messages
10,359
Reaction score
1,328
Points
206
Erm sebenarnya kes saya, isu pada shopee, bukan pada seller.
Seller takde masalah dah refund
:)
lor den igt seller yg hold.. shopee pon sibuk nak hold ye.. ada bau ikan plak
 
Sponsored Post

dloanman

CG Top Poster Club
gem
Messages
33,892
Joined
Apr 15, 2012
Messages
33,892
Reaction score
2,872
Points
266
Awards
1
Den bli ubat skt lutut post ke alamat kampung nismilan. Tiba2 shopee hntr ke alamat shah alam. Contact seller, dia trus ganti baru n pos ubat baru ke nismilan.

Ubat yg dh sampai kek shah alam? Seller koba anytime blh post pd dia.

Salute seller shopee yg jujur mcm ni
 

Emy_Ezra

Super Active Member
gem
Messages
6,886
Joined
Sep 2, 2012
Messages
6,886
Reaction score
652
Points
126
Den bli ubat skt lutut post ke alamat kampung nismilan. Tiba2 shopee hntr ke alamat shah alam. Contact seller, dia trus ganti baru n pos ubat baru ke nismilan.

Ubat yg dh sampai kek shah alam? Seller koba anytime blh post pd dia.

Salute seller shopee yg jujur mcm ni
Ade seller, jaga rating.
Time beli macam2 kasi freegift.
 

amkgsubang1

Junior Member
Messages
81
Joined
Apr 3, 2019
Messages
81
Reaction score
2
Points
11
Aku pun baru kena.
Agent live pertama
Screenshot_20221007_085908.jpg

Pada hari ini agent kedua
Screenshot_20221007_090052.jpg


Agent ini cakap lain tak sama dengan apa yang di cakapkan sebelum ini automatik refund
 

Attachments

Last edited:

kopirait

CG Top Poster Club
gem
Messages
41,002
Joined
Apr 18, 2010
Messages
41,002
Reaction score
3,477
Points
266
Awards
1
Pengalaman paling mudah mintak refund dengan farm fresh.
Beli susu dah rosak, snap gambar hantar sekali dengan resit dekat page farm fresh. Dalam masa 7 hari dah dapat balik duit.
 

shah_ae

Legendary Member
gem
Messages
17,841
Joined
Oct 27, 2008
Messages
17,841
Reaction score
1,441
Points
201
Dah repot aku tggu je...
Kdg sampai terlupe tau2 dah masok shopee pay @ refund cc...
Malas nak kalot2 masalah bleh selesai...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register