BTC USD 61,140.3 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Shopee PayLater

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
7,075
Reaction score
683
Points
126
ayuh lari dari riba.. dah la katanya takleh guna freeshiping.. byk kekurangan dari kelebihan..
 
Sponsored Post

akecema

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,563
Reaction score
2,915
Points
206
kalau guna tanpa installment xde processing fee
kalau buat installment ade processing fee
 

akecema

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,563
Reaction score
2,915
Points
206
pastu aku baru dapat 'upgrade ' dari rm2k ke rm4k smlm
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
7,075
Reaction score
683
Points
126
kalau biase pun kene bayau gak
aku suka kumpul then bayar sekali
yg biasa ada kupon free shiping.. takyah bayau / bayau skit ja.. nampok cam sikit..contoh kalo beli 10 item, 1 item shiping rm4, 10 item dah rm40 .. dari bayar kat shipping, rm40 tu dah bole beli brg lain ..

den kalo brg yg nak beli tu tak ckup utk guna kupon free shiping, mmg den tak beli, takpon tggu kupon rm0 free shiping baru beli..
 

akecema

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,563
Reaction score
2,915
Points
206
yg biasa ada kupon free shiping.. takyah bayau / bayau skit ja.. nampok cam sikit..contoh kalo beli 10 item, 1 item shiping rm4, 10 item dah rm40 .. dari bayar kat shipping, rm40 tu dah bole beli brg lain ..

den kalo brg yg nak beli tu tak ckup utk guna kupon free shiping, mmg den tak beli, takpon tggu kupon rm0 free shiping baru beli..

aku xpaham trick shopee ni
tulis free shiping kalau guna shopee pay
bile dah topup nak bayar, die kate xboleh pulak
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
7,075
Reaction score
683
Points
126
aku xpaham trick shopee ni
tulis free shiping kalau guna shopee pay
bile dah topup nak bayar, die kate xboleh pulak
tak boleh tu byk sebab.. dah daily limit ka, monthly limit ka.. android version pon main peranan.. bawah android 7 daily limit lain, rm200 ja ..

den kalo tiap kali nak bayar tapi ada masalah.. mmg direct trus chat kan agent shopee.. lincah dia org balas..

baru2 ni nak beli item total rm290+ (kedai campur2) .. skali dia kata limit dah daily den .. padahal daily limit rm2999

skali chat ngan agen, dia kata suh delete cache kat apps shopee, dah buat, baru la boleh bayar..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register