BTC USD 41,727.2 Gold USD 1,736.85
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Shopee PayLater

TT

CG Super Hardcore Club
Top Poster #3
Joined
Jan 13, 2009
Messages
158,710
Reaction score
21,652
Points
1,671
Court harga cash dia pun dh yahudi
 
Sponsored Post

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
7,040
Reaction score
677
Points
126
spaylater xde interest
as long as bayar tepat
kalau terlajak baru kene interest
dah aktifkan ke jang?

den tgk contoh schedule dia ..

Order complete = Jan1-Jan30
billing date = Feb 1
Due date = Feb 10

so makna kalo bayo lepas 10hb kene interest?
 

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
7,511
Reaction score
949
Points
121
aku rm400 je limit. Takde la shopping sgt tapi barang paling mahal aku beli PC rm3.5k .

Pastu beli monitor rm900. Henfon rm700. Lain2 semua barang murah je.

Mcm mana nak up limit paylater ni ye. Terpaksa apply kredit kad shopee sebab malas nak bayar sekaligus.
 

akecema

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,106
Reaction score
2,778
Points
206
dah aktifkan ke jang?

den tgk contoh schedule dia ..

Order complete = Jan1-Jan30
billing date = Feb 1
Due date = Feb 10

so makna kalo bayo lepas 10hb kene interest?
biase sebulan bang
date receive + 1 bulan
 

akecema

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,106
Reaction score
2,778
Points
206
aku rm400 je limit. Takde la shopping sgt tapi barang paling mahal aku beli PC rm3.5k .

Pastu beli monitor rm900. Henfon rm700. Lain2 semua barang murah je.

Mcm mana nak up limit paylater ni ye. Terpaksa apply kredit kad shopee sebab malas nak bayar sekaligus.

aku punya rm2k
paling mahal phone la beli
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
7,040
Reaction score
677
Points
126
biase sebulan bang
date receive + 1 bulan
ni kalo aktif je tapi tak guna ada kene cas apa2 tak..dah baca kat shopee cam takdok.. takut terselindung je..

sbb bole menang rm500 tu.. kot la rezeki 🤭
 

akecema

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,106
Reaction score
2,778
Points
206
ni kalo aktif je tapi tak guna ada kene cas apa2 tak.. cuba baca kat shopee cam takdok.. takut terselindung je..

sbb bole menang rm500 tu.. kot la rezeki 🤭
Xde pun. Xguna tu xguna la
Biase aku guna shopeepay tapi bile beli
Tapi letih la selalu kene transfer
So aku guna spaylater bayar sekali next month
 

irsyadpenang

Active Member
Joined
Oct 31, 2007
Messages
1,406
Reaction score
15
Points
25
macam mana nak shopee pay later nie ka dia auto bagi sapa2 yg dia rasa layak:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register