BTC USD 36,425.4 Gold USD 1,842.73
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Shopee PayLater

rsat

Active Member
Messages
1,503
Joined
Aug 4, 2011
Messages
1,503
Reaction score
267
Points
51
Awards
1
Aku punya dah sampai rm6K. Apa kejadahnya nak suruh guna bayar kemudian. Nnt ada interest pulak. Selesa bayar on time.
 
Sponsored Post

Mr Ozu

Active+ Member
Messages
4,873
Joined
Apr 2, 2010
Messages
4,873
Reaction score
22
Points
25
shipping kene bayau kan? tang mana yg untung nya guna spaylater ni pada ekau..

bagus dia jika kita perlukan sesuatu, tapi duit x cukup..sama mcm credit card..

awak kerja yg memerlukan kereta, tapi kereta brakedown, sparepart mahal, xcukup duit, beli parts secara guna paylater..

handphone rosak sebab jatuh @ masuk air, awak kerja grab @ foodpanda, ia 1 keperluan, kalau xda, nk kumpul duit nk beli lain pn xboleh, guna paylater..

xda brg beli ansuran menguntungkan, ia cuma membantu..bahasa mudah dia, nafsu nak kena pandai kawal..
 

notepad

Super Active Member
gem
Messages
9,819
Joined
Sep 17, 2011
Messages
9,819
Reaction score
886
Points
126
Tonton video ini sampai habis kalau nak tahu tentang BNPL ini !
 

ahmaddpintu

Fun Poster
Messages
593
Joined
Dec 24, 2017
Messages
593
Reaction score
187
Points
33
aku ada 6k ni ...kalau beli guna pay later ni,barang dapat atau kena tunggu habis bayar baru dapat barang, ke camner
 

Jedi

CG Top Poster Club
gem
Messages
47,923
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Feb 15, 2009
Messages
47,923
Reaction score
2,829
Points
261
Awards
1
Ni kira macam guna buku 555 lah ek 🤭

Tak berani aku.

Takut esok takde duit nak bayor....naya.
 

waktong

Super Active Member
Messages
7,810
Joined
Jan 26, 2007
Messages
7,810
Reaction score
148
Points
83
akunya nk masuk 7K dah :ROFLMAO:
mmg selalu guna tp bayar sebelum setiap 10hb lum sum
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register