BTC USD 17,141.4 Gold USD 1,795.17
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Shopee nak komen pun tak boleh

Sponsored Post

akukuli

Active+ Member
Messages
3,115
Joined
Oct 17, 2013
Messages
3,115
Reaction score
395
Points
56
Kalo brg sampai jgn lupa bg rating & komen
Dpt coin 50 sen diskaun
So far beli brg semua sampai
 

[email protected]

Legendary Member
gem
Messages
16,707
Paid Membership
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,707
Reaction score
98
Points
135
Den paling bengang bilo dah bayar...
Tgu shipping berhari hari...
Last2 shopee refund duit.. Nsib baik refund duit...

Cilakak btul, at least seller bg la tau..
Stock ade ke.. Abis ke....
Tkde ruang komen kat seller, kalo tak.. Truk den komen kat situ....
Beria ria 12.12 konon... Lpas tu refund duit...
Ptuiihhh...
Aku biasa chat tanya dulu seller kalau order sekarang bila boleh hantar puas hati br bayar
 

kirana

Fun Poster
Messages
490
Joined
Mar 17, 2007
Messages
490
Reaction score
60
Points
30
Ada sesiapa tahu nak komen dekat shopee?

Tak faham soalan. Komen reply upon someone else review ke atau komen review?

Kalau kita sendiri nak komen review org lain memang lojiklah komen tak dibenarkan adalah utk elak abusive / slander / hatred comments yg boleh menjejaskan reputasi produk tu. Mungkin seller saja boleh reply komen tu itupun sekali sahaja...tak pasti shopee punya polisi mcm mana. Kalau tuan sendiri ada order brg tu sepatutnya boleh tinggalkan review.
 

amkgsubang1

Junior Member
Messages
81
Joined
Apr 3, 2019
Messages
81
Reaction score
2
Points
11
Aku beli barang Lazada dapat barang rosak nak refund tak boleh. Penjual pulak suruh pulangkan balik barang tu. Macam mana nak buat?
 

Attachments

  • 213.8 KB Views: 6
  • 122.6 KB Views: 6

mrvx

Legendary Member
gem
Messages
12,746
Joined
Feb 20, 2009
Messages
12,746
Reaction score
1,094
Points
201
sekarang barangan boleh beli dekat website pgmall, dalam tu ada jual emas juga
 

reezn

Mutiple ID - Jedi / soybean
Messages
4,943
Joined
May 1, 2022
Messages
4,943
Reaction score
399
Points
41
jarang beli kat lazada. shopee jer biasa.
syukur la takde masalah.

kena tengok rating. review dari customer.
semua ok...baru beli.
 

shah_ae

Legendary Member
gem
Messages
17,841
Joined
Oct 27, 2008
Messages
17,841
Reaction score
1,441
Points
201
Mcm2 plok masalah die ni...

Jarang sgt la masalah dgn shopee,lazada... Klau lambat aku cancel je order,beli dgn seller lain...
 

reezn

Mutiple ID - Jedi / soybean
Messages
4,943
Joined
May 1, 2022
Messages
4,943
Reaction score
399
Points
41
buyer kena cerdik. pilih seller yg review dia bagus.
chat dengan dia. tanya habis ii. kalau jenis tanya pun x jawab sangat, toksah beli.
cari seller lain
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register