BTC USD 35,460.5 Gold USD 1,834.58
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Shopee nak komen pun tak boleh

Sponsored Post

akukuli

Active+ Member
Messages
2,851
Joined
Oct 17, 2013
Messages
2,851
Reaction score
288
Points
56
Kalo brg sampai jgn lupa bg rating & komen
Dpt coin 50 sen diskaun
So far beli brg semua sampai
 

[email protected]

Legendary Member
gem
Messages
16,699
Paid Membership
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,699
Reaction score
95
Points
135
Den paling bengang bilo dah bayar...
Tgu shipping berhari hari...
Last2 shopee refund duit.. Nsib baik refund duit...

Cilakak btul, at least seller bg la tau..
Stock ade ke.. Abis ke....
Tkde ruang komen kat seller, kalo tak.. Truk den komen kat situ....
Beria ria 12.12 konon... Lpas tu refund duit...
Ptuiihhh...
Aku biasa chat tanya dulu seller kalau order sekarang bila boleh hantar puas hati br bayar
 

kirana

Fun Poster
Messages
480
Joined
Mar 17, 2007
Messages
480
Reaction score
57
Points
30
Ada sesiapa tahu nak komen dekat shopee?

Tak faham soalan. Komen reply upon someone else review ke atau komen review?

Kalau kita sendiri nak komen review org lain memang lojiklah komen tak dibenarkan adalah utk elak abusive / slander / hatred comments yg boleh menjejaskan reputasi produk tu. Mungkin seller saja boleh reply komen tu itupun sekali sahaja...tak pasti shopee punya polisi mcm mana. Kalau tuan sendiri ada order brg tu sepatutnya boleh tinggalkan review.
 

amkgsubang1

Junior Member
Messages
57
Joined
Apr 3, 2019
Messages
57
Reaction score
2
Points
11
Aku beli barang Lazada dapat barang rosak nak refund tak boleh. Penjual pulak suruh pulangkan balik barang tu. Macam mana nak buat?
 

Attachments

  • Screenshot_20211015_075743.jpg
    Screenshot_20211015_075743.jpg
    213.8 KB · Views: 3
  • Screenshot_20211015_075756~2.jpg
    Screenshot_20211015_075756~2.jpg
    122.6 KB · Views: 3
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register