BTC USD 61,315.8 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Shopee? Lazada? PrestoMall?? Portal Online Shopping paling best bagi korang..

Portal Shopping Pilihan

  • Shopee

    Votes: 28 80.0%
  • Lazada

    Votes: 14 40.0%
  • Zalora

    Votes: 1 2.9%
  • PrestoMall

    Votes: 0 0.0%
  • Aliexpress

    Votes: 1 2.9%
  • Others

    Votes: 1 2.9%
  • Taobao

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    35
Sponsored Post

kipassiling

Active Member
Joined
Nov 30, 2010
Messages
1,047
Reaction score
220
Points
43
kalau buyers jenis aku, suka beli di shoope lagi ui/ux dia simple. lazada ux dia susah. harap ui jer cantik. kalau side seller pula, shoope lagi senang jual berbanding sistem lazada.
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
16,968
Reaction score
6,532
Points
321
Beli brng time 7.7 dpt 2200 coin..
Belanja dkt rm76+23

Boleh la.. :p
 

ViperX

Super Active Member
Joined
Oct 10, 2016
Messages
5,152
Reaction score
702
Points
121
beli brg dari taobao best juga.. best dari segi harga dan banyak variasi barang. tp tu la... shipping fee dia ngan tax tak boleh bwa bincang. klau by sea pun dpt la murah sikit.
 

biomedik2

Super Active Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
6,093
Reaction score
2,034
Points
151
Jumpa jersi chelsea padu betul harga rm 30 je dalam shopee. Tgk kat taobao pun takde harga boleh rendah dari tu. Timo Werner beb
 

biomedik2

Super Active Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
6,093
Reaction score
2,034
Points
151
Beli jersey chelsea dari dengmerger.my dlm shopee.
Harga rm 30.60. so far tak jumpa lg yang lg murah dari ni. Ada yg jumpa lg murah dalam taobao ke?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register