BTC USD 43,252.2 Gold USD 1,777.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Shopee? Lazada? PrestoMall?? Portal Online Shopping paling best bagi korang..

Portal Shopping Pilihan

  • Shopee

    Votes: 26 78.8%
  • Lazada

    Votes: 14 42.4%
  • Zalora

    Votes: 1 3.0%
  • PrestoMall

    Votes: 0 0.0%
  • Aliexpress

    Votes: 1 3.0%
  • Others

    Votes: 1 3.0%
  • Taobao

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    33
Sponsored Post

pijoe

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,494
Reaction score
1,361
Points
231
ada seller hanya jual kat lazada sahaja atau shoppe sahaja... aku beli robot dibe... seller dia hanya jual di lazada sahaja...di shopee tu dropship je... tapi mostly aku suka shopee dari lazada..
 

jaws_am

Legendary Member
Top Poster #5
Joined
May 29, 2008
Messages
16,248
Reaction score
5,985
Points
321
Shoppe puas hati lagi..
Ada rebate coin..
Hari tu aku dpt rebate 2300

Beli barang rm165
Rebate 2300 coin..

Sebelum tu aku ada 3000 coin..
So bila beli barang rm165
Redeem 3000 coin dpt rm30

So total price produk rm135

So 2300 coin nnt nak redeem bila beli produk..

Sekian melaporkan..
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,792
Reaction score
411
Points
141
penah beli dari 11street (Prestomall), Lazada, Shopee, Maybank punya (dah tutup kot dan lupa nama) dan terbaru Aliexpress..
Aliexpress ni baru cuba bulan ni..barang masih x dpt lagi..

tapi klu local punya, shopee mcm nampak lagi murah dari Lazada..
 

nokia3210

Active+ Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
2,932
Reaction score
546
Points
86
prefer lajada ..shopee ni ni jadi masalah bila barang kita bermasalah .. tp tak dinafikan byk kelebihan shopee spt free post dan coins..
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
7,030
Reaction score
675
Points
126
syok lagi shopee.. lazada tu layout tiru shopee.. jeng...

sblm ni coin dpt 3 je kalo review.. skang dah up balik 5 coin.. asyukkk
 

kipassiling

Active Member
Joined
Nov 30, 2010
Messages
1,047
Reaction score
220
Points
43
nak murah taobao. 50-60% lebih murah. tapi berbaloi jika ship by sea. tapi siap la tunggu 2-3 minggu. untuk barang urgent tak sesuai.
 

jaws_am

Legendary Member
Top Poster #5
Joined
May 29, 2008
Messages
16,248
Reaction score
5,985
Points
321
nak murah taobao. 50-60% lebih murah. tapi berbaloi jika ship by sea. tapi siap la tunggu 2-3 minggu. untuk barang urgent tak sesuai.

Taobao utk seller malaysia boleh la guna..

Setakat user malaysia.. Better layan shoppe atau lazada..
 

jaws_am

Legendary Member
Top Poster #5
Joined
May 29, 2008
Messages
16,248
Reaction score
5,985
Points
321
syok lagi shopee.. lazada tu layout tiru shopee.. jeng...

sblm ni coin dpt 3 je kalo review.. skang dah up balik 5 coin.. asyukkk

Masih 3, smlm aku bru review..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register