Santai Shooping tanpa perlu membayar - dengan penggunaan kupon- Kat malaysia boleh ker

CG Sponsors




tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,196
Reaction score
823
Points
176
salam.. tok selalu tengok kat TLC citer pasal extreme coupon yang mana seseroang tu boleh berjimat sehingga 800 usd dalam satu2 pembelian.. dan juga boleh mendapat kesemua produk yang diingini dengan percuma sahaja... di malaysia adakah kita boleh buat dan kalau boleh camner nak mulakan.. any idea





 
Last edited:
Sponsored Post

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,196
Reaction score
823
Points
176
bayangkan produk ini diperolehi tanpa perlu membayar apa2..

 

penabiru

Freshie
Joined
Apr 13, 2013
Messages
39
Reaction score
0
Points
6
Rasanya kalo kat Malaysia ni, kita xleh nak buat sampai mcm kat us kut. Kat sini kita x dpat coupon drpd manufacturer atau distributor. Kita hanya dapat coupon drpd pasaraya seperti tesco dsb. Tapi, kalo ada sesiapa tau cara nak buat mcm kat us tu, bagus gak. Boleh jimat skit.
 

9_9

Active+ Member
Joined
Nov 1, 2012
Messages
3,084
Reaction score
15
Points
30
bole jah...nt kena claim jugak


pembuat coponn---->>syarikat------>.customer
 

dhiaperfumes

Banned
Joined
Nov 12, 2009
Messages
41,571
Reaction score
63
Points
120
kat luar negara mereka mmg suka shopping guna kupon ambil dari surat khabar...
 

ableze_joepardy

Active Member
Joined
Apr 18, 2006
Messages
1,532
Reaction score
17
Points
25
rasa cam xde harapan je kat malaysia ni.. barang 30rm kupon diskaun singgit.. mane dapat bang.. kalo yg best pon kupon subway buy 1 free 1..
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,196
Reaction score
823
Points
176
tuler kalau di malaysia ada benda benda camni kan bagus
 

wisteria

Active Member
Joined
Oct 12, 2009
Messages
2,015
Reaction score
30
Points
30
kat malaysia mmg xde.kalau ada pun xdpt free.takat potong singgit dua je. aku pun minat gak tgk extreme couponing ni...tp kalau kita tgk barang yg diaorg beli tu kdg2 bukan jenama utama dan kadang2 barang yg jarang2 pakai...
 

jom

Active+ Member
Joined
Jun 18, 2012
Messages
2,608
Reaction score
86
Points
30
best gak rancangan nie..stail tukar stok utk 2 3 bulan trus ooo..rumah dah macam gudang dah...hahhaha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register