Sharifah Sofia Sudah Mengandung

CG Sponsors




a_mas2908

Banned
Joined
Nov 23, 2009
Messages
39
Reaction score
0
Points
6
cerita ni aku dapat time blogwalking... :D

Tahniah kami ucapkan kepada aktres Syarifah Sofia dan suami, Syed Ismail diatas berita gembira yang amat dinanti-nanti oleh semua pasangan yang mendirikan rumah tangga. Tak dapat Miss A nak pastikan berapa minggu sudah beliau mengandungkan anak pertamanya. Ini kerana berita ini pun Miss A tahu dari laman sosial Twitter beliau, @sharifahsofia.​
malas nak tepek gambar kat sini... tenet slow.
tgk la screenshot twitter dia kat sini :)cgrock
 
Sponsored Post

kerunai

CG Top Poster Club
Joined
Sep 2, 2007
Messages
24,973
Reaction score
46
Points
120
pergh ..tak payah beli susu tin dah baby ni
 

ARIFFX

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 27, 2008
Messages
12,037
Reaction score
159
Points
123
berebut la ayah dgn anak lepas nih.. :)):)):))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register