BTC USD 34,016.8 Gold USD 1,783.58
Time now: Jun 1, 12:00 AM

SHAMX777 from ForexFactory

Status
Not open for further replies.

SHAMX777

Junior Member
Joined
Dec 14, 2008
Messages
78
Reaction score
56
Points
16
Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Terlepas pandang... dah post banyak2 baru terperasan kena post kat sini dulu. Saya minta maaf :">

Ramai yang dah mengenali diri saya kot... Nick Saya MALAYSIA di ForexFactory.com forum.

Baru nak berjunak2 dengan CG nie... sebab ramai yang minta buat analysis FOREX dalam bahasa Melayu. Di FF all in English. InsyaAllah... saya akan cuba sekiranya ada masa terluang. Tak janji apa2 aaaaa....

Diharapkan... kehadiran saya di sini tidak mengganggu dan mendapat sambutan yang mesra.

Terima Kasih CG :)cgrock
 
Sponsored Post

CG Robot

Legendary Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
11,754
Reaction score
12
Points
115
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi SHAMX777,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi SHAMX777,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 

LuvHoneY

Super Active Member
Joined
May 24, 2008
Messages
6,787
Reaction score
39
Points
70
Welcome n Happy posting :)cgrock



happy trading..:D:">
 

profesor

Active+ Member
Joined
May 7, 2007
Messages
3,446
Reaction score
265
Points
46
Salam sham, jgn risau, warga CG mmg mesra.. welcome to CG! :)cgrock
 

Ahwazi Mustafa

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 18, 2008
Messages
11,541
Reaction score
17
Points
130
Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Terlepas pandang... dah post banyak2 baru terperasan kena post kat sini dulu. Saya minta maaf :">

Ramai yang dah mengenali diri saya kot... Nick Saya MALAYSIA di ForexFactory.com forum.

Baru nak berjunak2 dengan CG nie... sebab ramai yang minta buat analysis FOREX dalam bahasa Melayu. Di FF all in English. InsyaAllah... saya akan cuba sekiranya ada masa terluang. Tak janji apa2 aaaaa....

Diharapkan... kehadiran saya di sini tidak mengganggu dan mendapat sambutan yang mesra.

Terima Kasih CG :)cgrock

selamat berforum kat cg dan sudi2kanlah berkongsi ilmu/biz dll.. :)cgrock
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
693
Points
161
welkam2 orang lama :D
kat ff aku silent je..
 

osopp

Fun Poster
Joined
Jan 13, 2008
Messages
554
Reaction score
1
Points
25
selamat berforum... makin meriah la CG pasni... hehe:D
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register