Shaklee Products (M) Sdn Bhd (301287T) (AJL 93747) - Shaklee2u.com.my

Recommended Brokers


Diablo kartel

Fun Poster
Joined
Mar 22, 2008
Messages
506
Reaction score
2
Points
15
shaklee ni produk yg bagus.. wife saya skang dah dapat 4 digit income bulan2 x penah miss.. produk power dia time bulan pose esp + performance drink.. kalau minam sentiase bertenage..
 
Sponsored Post

Idah_arbai

Freshie
Joined
Aug 17, 2014
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Salam semua...

Nak tanya kat sini semua SID boleh iklan ke? atau kena buka thread baru?
Saya SID baru..mohon tunjuk ajar..

Alhamdulillah shaklee best..
Selain dapat income yang diimpikan...kesihatan diri sendiri lebih sihat dan bantu org lain jd lebih sihat..betul kan..
 

tokeikang

Active Member
Joined
Jul 8, 2007
Messages
1,987
Reaction score
182
Points
33
nak promote biz adik skali sini...

ni blogsite adik amber dia area Pandan..
Kalu kat teganu nak order dengan amber pun buleh....

buleh cuba riki-riki disini...
http://www.surijunior.com/

Thanks
 

Idah_arbai

Freshie
Joined
Aug 17, 2014
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Idah SID Area Paka, Dungun, Kerteh
Berminat nak dapatkan produk shaklee boleh sms/whatsapp/telegram/wechat Idah - 013-9097825

boleh juga layari blogsite idah : http://aurasihatceria.blogspot.com

✔Gemuk?
✔Kulit Kusam?
✔Kulit Bersisik?
✔Kulit berjerawa/berjeragat?
✔Period tidak teratur?
✔Hormon tak stabil?
✔Anda ada cyst?
✔Nak langsing dengan cara sihat dan bajet?

Anda alami salah satu masalah di atas?
Sudah ikhtiar pelbagai ubat, herba dan cara klinikal, namun masih belum berkesan?

Kini Idah perkenalkan anda dengan produk in shaa ALLAH boleh membantu anda atasi masalah apa jua masalah di atas.

GLA COMPLEX :-
· Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
· Meningkatkan kesuburan.
· Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
· Membantu dalam menangani menopause.
· Menguatkan kuku & rambut.
· Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
· Membantu menangani ekzema.
· Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
· Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
· Menguatkn immuniti badan.
· Mempelahankn process penuaan.
· Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
· Mengawal kencing manis
· Mengawal kolesterol.
· Bagus untuk saraf.

GLA boleh diambil oleh lelaki dan wanita. Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis.Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli. GLA juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik.

Berminat?

PM inbox : https://www.facebook.com/messages/zubaidah.arbai
sms/whatsapp/wechat : 013-9097825

 

Idah_arbai

Freshie
Joined
Aug 17, 2014
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Testimoni Vivix & Rokok dan Diabetis

Assalamualaikum semua..
Semalam dah janji kan..Idah nak umumkan sesuatu..Tentang Ayah mertua Idah..
Oleh sebab dah malam, so idah hold ke petang ni..
Ini yang idah janji semalam..

=======================================
Testimoni Vivix dan Ayahku (^_^):

Alhamdulillah..Alhamdulillah
Gembiranya dalam hati... Dapat feedback yang baik dari Ayah setelah consume Vivix. Syukur alhamdulillah... Ayah start consume lepas ramadan.. Dalam Awal2 syawal macam tu.Tujuan utama bg ayah amik vivix:-
- nak buang tabiat rokok..in shaa ALLAH jika tabiat yang satu dapat dibuang..penyakit2 lain2 akan turut sama pergi jauh2..

Semalam masa jumpa ayah..tanya perkembangan sbb dah nak hampir sebulan..Wahhhh!! bestnya bila ayah kata.."rokok kekdng ayah hisap...ada time2 tu rasa tak mbuh(tak nak)..bilangan hisap rokok dalam sehari pun dah kurang sebelum ni sehari dalam 2kotak..sekarang kekdng sekotak itupun kkdg tak habis...dan BONUS kencing manis ayah dah semakin turun.. kini tinggal bacaan dalam 7....badan pun rs segar dan sihat...."

Maka nikmat yang manakah mahu kamu dustakan?

Alhamdulillah, Allahuakhbar..
Semoga dengan izin NYA, ayah akan sihat sepenuhnya..dan yang paling penting tabiat hisap rokoknya akan hilang terus.. amin3x in shaa ALLAH..
Hati mana yang tak gembira kan...
Idah doakan semoga ayah semakin sihat..
Suami pun dah get ready sebotol lagi vivix untuk ayah tu..(^__^)

=====================================

Vivix :-

satu penemuan Revolusionary dlm anti-penuaan pd tahap sellular..
Diperbuat drpd tumbuhan semulajadi iaitu Muscadine Grape, Purple Carrot, Elderberry dan Polygonum Cuspidatum. Keempat2 tumbuhan ini menjadikan Vivix sbgai ejen antioksidan yg tertinggi pernah dihasilkan serta mengandungi banyak polifenol & resveratrol yg sgt baik utk kesihatan.


Jika ada antara org yang tersayang hidapi penyakit kronik, diabetis, perokok tegar..idah syorkan anda hadiahkan mereka sebotol vivix.
Semoga dgn izin ALLAH pulih hendaknya.
Testimoni pesakit kanser pulih selepas consume VIVIX pun ada
Testimoni pesakit diabetis kronik pun ada..

BONUS yang paling best : amalkan vivix in shaa ALLAH muda 25tahun daripada usia. Nak kan..kan..??

Anda berminat nak hadiahkan untuk untuk diri sendiri, orang tersayang atau suggest kepada sedara mara.Boleh :-

Pm Idah : https://www.facebook.com/messages/zubaidah.arbai
sms/whatsapp/wechat : 013-9097825



 

tokeikang

Active Member
Joined
Jul 8, 2007
Messages
1,987
Reaction score
182
Points
33
up sikit, adik amber ni...gambor yang kat atas tu...he he:)cgrock




Salam semua...

Nak tanya kat sini semua SID boleh iklan ke? atau kena buka thread baru?
Saya SID baru..mohon tunjuk ajar..

Alhamdulillah shaklee best..
Selain dapat income yang diimpikan...kesihatan diri sendiri lebih sihat dan bantu org lain jd lebih sihat..betul kan..
 

1nt4n

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2012
Messages
264
Reaction score
6
Points
15
chewable vit c.jpg

Ibu2 preggy awal2 tgh alah wajib ada ~ masam2 manis kunyah

dari mkn asam2 yg bnyk bahan pengawet... yg mungkin akan memudaratkan baby & c ibu..
baik amik chewable vit c..

Berkhasiat
Sedap
Convenient

pastikan sentiasa ada dlm beg.. rase mcm mual je trus sambar vit c ni.. inshaAllah terselamat dr muntah2 :D

Intan
whatsapp 0132310026
wechat mizpirana
 

smallgiant

Fun Poster
Joined
Feb 24, 2009
Messages
653
Reaction score
2
Points
15
-Shaklee?terbaik setakat nie.hanya sebagai pengguna.
-makan Alfalfa+Omeguard tuk gOut gua nie
-kalau ada kawan2 berminat just tolong orderkan jer.
-Herb base,sO tak der effect la.
 

Hobin

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Oct 15, 2009
Messages
8,268
Reaction score
64
Points
75
shaklee comeback in the market...thaniah
 
Sponsored Post
Top
Log in Register