sewe kedai

CG Sponsors




herry

Fun Poster
Joined
Oct 31, 2008
Messages
202
Reaction score
0
Points
10
Assalamualaikum....aku ada lot kedai, aku buka dobi, tapi aku dah wat partition, sekang ni kosong sebelah tu, aku nak cari penyewa, panjang kedai tu lebih kurang 28 kaki, lebar 19 kaki kot, kat kota damansara, jln cecawi 6/30 seksyen 6, sebelah seroja dan terai, dekat2 ngn segi kolej, aku sewe kedai tu 2500, so aku ambik 1500 dan yang aku nak sewekan tu 1000, area tu permintaan suh buka kedai gunting rambut yang kosong tu, tapi aku takde modal, lagi pun aku nak tumpukan dobi je dulu... korang rasa ok tak 1000, dan sapa2 minat boleh email [email protected]
 
Sponsored Post

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
partition ngam2 separuh atau suku dari keseluruhan kedai ko?
 

Rizz one

Active+ Member
Joined
Jul 7, 2008
Messages
3,931
Reaction score
42
Points
30
tunjuk kan sikit gambar kedai tu bro..........
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
tunjuk kan sikit gambar kedai tu bro..........
tuan tanah tengah nak upload la tu :) Betul gak. kalau boleh masukkan sekali plan kat sana. boleh la sapa berminat rancang lebih terperinci :D

:)cgrock
 

herry

Fun Poster
Joined
Oct 31, 2008
Messages
202
Reaction score
0
Points
10
keluasan kedai tu 19x28 kaki, lebih daripada suku kedai
 

herry

Fun Poster
Joined
Oct 31, 2008
Messages
202
Reaction score
0
Points
10
nanti aku upload gambar kedai, korang dapat bayangkan tak keluasan kedai yang aku bagitau tu?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register