sewa ruang kedai

CG Sponsors




kadkahwin

Fun Poster
Joined
May 27, 2008
Messages
119
Reaction score
1
Points
15
Deleted
Deleted
Deleted
Deleted
Deleted
 
Last edited:
Sponsored Post

fuyoh13

Active Member
Joined
Apr 19, 2008
Messages
2,167
Reaction score
17
Points
25
ala klau cust tu dekat2 area umah..buat je perkhidmatan door to door. lg diorg suka..
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
738
Points
166
Aku nak mintak pendapat forumer sume. Aku skang wat biz kad kahwin online. Tapi byk customer tanye aku kedai kat mane n aku byk terlepas customer2 yang x reti internet. So korang rase patut ke aku bukak kedai.

Brape rate harga klu aku sewa ruang kedai/ tumpang kedai kat area s.alam? Ape procedure utk bukak kedai eh? Sori aku mmg zero pasal biz offline ni:D mintak tlg sifu sume
kalau area shah alam rate lebih kurang RM500 dan ke atas #:-S

prosedur nak bukak kedai kena pegi itu pejabat SSIM kat banggunan Plaza Alam Central. sana nanti dia bagi keterangan lanjut :)cgrock

takpa kat sini ZERO to HERO

:)cgrock
 

SHO6

Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
1,245
Reaction score
75
Points
30
biz kad kawin just wat SOHO(small office home office pun dah cukup) register company RM50 hingga RM130 aje(enterprise/resources/trading)..tak payah sewa kedai..sape berminat datang umah..kasi katalog/design skali price list..kalo nak expand tambah baju pengantin atau pelamin baru try carik space kat luar umah..santai2 aje..all da best. :D
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Aku nak mintak pendapat forumer sume. Aku skang wat biz kad kahwin online. Tapi byk customer tanye aku kedai kat mane n aku byk terlepas customer2 yang x reti internet. So korang rase patut ke aku bukak kedai.

Brape rate harga klu aku sewa ruang kedai/ tumpang kedai kat area s.alam? Ape procedure utk bukak kedai eh? Sori aku mmg zero pasal biz offline ni:D mintak tlg sifu sume
kedai rawatan aku cuma aku sewa ruang pejabat saja...ok ler kan barang pun tak banyak..meja kerusi dan aktil saja...

sewa pun murah RM350 termasuk api air..
 

kadkahwin

Fun Poster
Joined
May 27, 2008
Messages
119
Reaction score
1
Points
15
Skang mmg wat door to door, tapi pnat lah nak kene kuar sane sini. Pnat nak kejar customer. Skang ni duk bujang, x bleh suh customer dtg umah hehe, mrh kang meber2.

Eboss, ko sewa ruang pejabat area mane tu? Ruang pejabat pun mcm best jgk
 

kadkahwin

Fun Poster
Joined
May 27, 2008
Messages
119
Reaction score
1
Points
15
Company pun dah register pki alamat umah je. Nak cari kedai sbb kdg2 ade customer yg x reti bukak website/xde internet. Tapi susah jgk kang, kene upah org jaga plak hahaha...penin
 

berlian156

Fun Poster
Joined
May 3, 2008
Messages
239
Reaction score
0
Points
10
Aku nak mintak pendapat forumer sume. Aku skang wat biz kad kahwin online. Tapi byk customer tanye aku kedai kat mane n aku byk terlepas customer2 yang x reti internet. So korang rase patut ke aku bukak kedai.

Brape rate harga klu aku sewa ruang kedai/ tumpang kedai kat area s.alam? Ape procedure utk bukak kedai eh? Sori aku mmg zero pasal biz offline ni:D mintak tlg sifu sume
pendapat aku, kau buat kat pejabat kat umah je..tak payah sewa kedai.. macam yang kau tgk www.kadkahwin.com.my dia punya opis kat rumah je..
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,255
Reaction score
516
Points
176
kalau area shah alam rate lebih kurang RM500 dan ke atas #:-S

prosedur nak bukak kedai kena pegi itu pejabat SSIM kat banggunan Plaza Alam Central. sana nanti dia bagi keterangan lanjut :)cgrock

takpa kat sini ZERO to HERO

:)cgrock

sewa kedai rm500? murahnye...ke rm500 untuk dpt lesen?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register