BTC USD 23,176.5 Gold USD 1,927.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

sewa ruang kedai

Sponsored Post

ahib0205

Legendary Member
gem
Messages
19,329
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
746
Points
166
Aku nak mintak pendapat forumer sume. Aku skang wat biz kad kahwin online. Tapi byk customer tanye aku kedai kat mane n aku byk terlepas customer2 yang x reti internet. So korang rase patut ke aku bukak kedai.

Brape rate harga klu aku sewa ruang kedai/ tumpang kedai kat area s.alam? Ape procedure utk bukak kedai eh? Sori aku mmg zero pasal biz offline ni:D mintak tlg sifu sume

kalau area shah alam rate lebih kurang RM500 dan ke atas #:-S

prosedur nak bukak kedai kena pegi itu pejabat SSIM kat banggunan Plaza Alam Central. sana nanti dia bagi keterangan lanjut :)cgrock

takpa kat sini ZERO to HERO

:)cgrock
 

SHO6

Active Member
Messages
1,245
Joined
Mar 8, 2008
Messages
1,245
Reaction score
75
Points
30
biz kad kawin just wat SOHO(small office home office pun dah cukup) register company RM50 hingga RM130 aje(enterprise/resources/trading)..tak payah sewa kedai..sape berminat datang umah..kasi katalog/design skali price list..kalo nak expand tambah baju pengantin atau pelamin baru try carik space kat luar umah..santai2 aje..all da best. :D
 

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,896
Points
591
Aku nak mintak pendapat forumer sume. Aku skang wat biz kad kahwin online. Tapi byk customer tanye aku kedai kat mane n aku byk terlepas customer2 yang x reti internet. So korang rase patut ke aku bukak kedai.

Brape rate harga klu aku sewa ruang kedai/ tumpang kedai kat area s.alam? Ape procedure utk bukak kedai eh? Sori aku mmg zero pasal biz offline ni:D mintak tlg sifu sume

kedai rawatan aku cuma aku sewa ruang pejabat saja...ok ler kan barang pun tak banyak..meja kerusi dan aktil saja...

sewa pun murah RM350 termasuk api air..
 

berlian156

Fun Poster
Messages
239
Joined
May 3, 2008
Messages
239
Reaction score
0
Points
10
Aku nak mintak pendapat forumer sume. Aku skang wat biz kad kahwin online. Tapi byk customer tanye aku kedai kat mane n aku byk terlepas customer2 yang x reti internet. So korang rase patut ke aku bukak kedai.

Brape rate harga klu aku sewa ruang kedai/ tumpang kedai kat area s.alam? Ape procedure utk bukak kedai eh? Sori aku mmg zero pasal biz offline ni:D mintak tlg sifu sume

pendapat aku, kau buat kat pejabat kat umah je..tak payah sewa kedai.. macam yang kau tgk www.kadkahwin.com.my dia punya opis kat rumah je..
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
gem
Messages
25,354
Paid Membership
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,354
Reaction score
564
Points
176
kalau area shah alam rate lebih kurang RM500 dan ke atas #:-S

prosedur nak bukak kedai kena pegi itu pejabat SSIM kat banggunan Plaza Alam Central. sana nanti dia bagi keterangan lanjut :)cgrock

takpa kat sini ZERO to HERO

:)cgrock


sewa kedai rm500? murahnye...ke rm500 untuk dpt lesen?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register