Sewa booth rm100 selama seminggu

CG Sponsors




duitduitduit

Fun Poster
Joined
Jul 24, 2008
Messages
399
Reaction score
0
Points
10
Assalamualaikum,

Sesapa berminat nak berniaga makanan kat fakulti ekonomi dekat UKM ada satu lagi meja kosong.

Mulanya aku nak niaga ice blend dan nasi goreng tapi atas sebab2 yang tak dapat dielakkan terpaksa cancel.

Aku amik dua meja. Satu lagi meja sebelah jual laptopskin. So satu lagi meja kosong.

Dua2 meja ni aku bayar RM250. So meja yang aku offer ni aku bagi RM100 je la daripada dibiarkan kosong. Rugi aku coz laptopskin yang aku jual tak memerlukan banyak space.

Untuk keterangan lanjut boleh call aku terus.

CONTACT : 016-2084642
TARIKH : 14-21 JANUARI 2009
MASA : 8PG-5 PTNG
TEMPAT : FAKULTI EKONOMI DAN PERNIAGAAN,UKM
BAYARAN : RM100 SMNGGU
DEPOSIT : RM50

__________________
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
buat rawatan lintah boleh ker
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
Assalamualaikum,

Sesapa berminat nak berniaga makanan kat fakulti ekonomi dekat UKM ada satu lagi meja kosong.

Mulanya aku nak niaga ice blend dan nasi goreng tapi atas sebab2 yang tak dapat dielakkan terpaksa cancel.

Aku amik dua meja. Satu lagi meja sebelah jual laptopskin. So satu lagi meja kosong.

Dua2 meja ni aku bayar RM250. So meja yang aku offer ni aku bagi RM100 je la daripada dibiarkan kosong. Rugi aku coz laptopskin yang aku jual tak memerlukan banyak space.

Untuk keterangan lanjut boleh call aku terus.

CONTACT : 016-2084642
TARIKH : 14-21 JANUARI 2009
MASA : 8PG-5 PTNG
TEMPAT : FAKULTI EKONOMI DAN PERNIAGAAN,UKM
BAYARAN : RM100 SMNGGU
DEPOSIT : RM50

__________________
mak ai. sehari je lg baru nak iklan bro. erm... ok, nnt aku call lepas kompomkan gn ko.

aku nak jual laksa boleh tak? serius ni.
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Boleh aku ke sana rasa Laksa ko nanti Adar.... Laksa pa tu?
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
Boleh aku ke sana rasa Laksa ko nanti Adar.... Laksa pa tu?
asam laksa bro. hehe... aku meniaga laksa ni dah lama dah. sejak umur 14 thn lg. tp menjaja tepi jln je bro. masih tak mampu ada kedai sendiri. adeh...bocor rahsia aku lg.
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
asam laksa bro. hehe... aku meniaga laksa ni dah lama dah. sejak umur 14 thn lg. tp menjaja tepi jln je bro. masih tak mampu ada kedai sendiri. adeh...bocor rahsia aku lg.
hari tu lalu kat tempat niaga..dah lepas sikit baru teringat...~X(~X(~X(
 

duitduitduit

Fun Poster
Joined
Jul 24, 2008
Messages
399
Reaction score
0
Points
10
Assalamualaium,

mintak maaf banyak bro adar. Kalau jual makanan kena jual yang dah siap pack or yang tak yah panaskan macam kuih, nasi lemak, nasi goreng or yang benda cucuk2 tu. Coz meniaga dalam bangunan fakulti takleh masak kat situ..

Kalu jual laksa nak kena panaskan kuah tu takleh la bro.. Hu,hu..
 

duitduitduit

Fun Poster
Joined
Jul 24, 2008
Messages
399
Reaction score
0
Points
10
Bro eboss.. He,he.. Service bro ni boleh try kalau dapat sambutan best gak.

Terpulang bro kalau rasa2 boleh untung:)

Saya kurang arif la bab2 rawat-merawat guna lintah ni.
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Bro eboss.. He,he.. Service bro ni boleh try kalau dapat sambutan best gak.

Terpulang bro kalau rasa2 boleh untung:)

Saya kurang arif la bab2 rawat-merawat guna lintah ni.
Tak per lah kasi kat orang lain saya kena buat kurusus pulak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register