setup gadmei vc 108

CG Sponsors




keropokgotel

Fun Poster
Joined
Oct 25, 2007
Messages
128
Reaction score
1
Points
15
Salam sejahtera buat warga cg, saya ada satu permasalahan yang tidak dapat diselesaikan buat masa ini, baru-baru saya ada beli satu gadjet yang bernama gadmei vc 108, untuk membolehkan saya melihat tv sebagai monitor komputer saya.. setelah dipasang saya masih gagal untuk melihat dispaly di komputer saya di monitor tv tu hanya suara sahaja yang dapat didengari... harap kepada sesapa warga cg yang pernah menggunakan alat ini sudi kiranya berkongsi maklumat .. segala maklumat yang diberi amatlah saya hargai sekian terima kasih.
 
Sponsored Post

sis_zety

Active+ Member
Joined
May 10, 2008
Messages
3,830
Reaction score
10
Points
40
dulu aku pakai gak benda ni...
ade gak problem...
tak reti nak set up :D
mase tu gamba tak kuar gak...
pastu gi kedai yg aku beli tu suh die ajar ;)
 

keropokgotel

Fun Poster
Joined
Oct 25, 2007
Messages
128
Reaction score
1
Points
15
macam mana dia ajarkan kt ko sis zety, ajar plak kat ku niii...please dah nak masuk sbulan dah.. tak guna2 lagi rugi laa rasanye
 
Sponsored Post
Top
Log in Register