BTC USD 38,869.6 Gold USD 1,810.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Viral Setuju ker jika ada tuala wanita yang ada sijil Halal?

akudotcom

Legendary Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
16,683
Reaction score
2,602
Points
201

M Asrie A Jufri - Setuju ker jika ada tuala wanita yang ada sijil... | Facebook​

Setuju ker jika ada tuala wanita yang ada sijil HALAL, pasti kita akan pilih yg halal?

Dengan halal, kita akan rasa lebih yakin dan selamat apabila menggunakannya. Dengan adanya Pengiktirafan HALAL, kualiti dan kebersihan sesuatu barang itu pasti lebih terjamin.

Lagi-lagi penggunaan tuala wanita yang setiap hari dan setiap bulan digunakan di kawasan intim yang amat sensitif.

Begitu juga dengan Farah Athirah Md Zaki, beliau juga memilih FC Bio Sanitary Pad yang mempunyai fungsi herba yang terbukti berkesan, kualiti terjamin dengan pelbagai anugerah, dan yang paling penting, ianya mempunyai Sijil HALAL yang di iktiraf oleh JAKIM.
.

🔗https://rb.gy/kukvgc

https://padherbamsia.wasap.my/
https://availagen.wasap.my/

#SayaPilihPadHalal
#jomlifechanging
#jombisnes
#jombuatduit
#jomgunapadhalal
 
Sponsored Post

Megat Al Fateh

Active Member
Joined
May 6, 2019
Messages
1,339
Reaction score
709
Points
81
ni marketing trick je

aku mmg tak berkenan dgn benda mcm ni

tp nanti lepas kecoh2 org dah kenal nama product dia
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register