BTC USD 18,594.2 Gold USD 1,625.14
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted [SETTLED] KAMBING untuk aqiqah dan masak - Area Sri Sendayan

Mata38

Fun Poster
Messages
944
Joined
Jan 30, 2013
Messages
944
Reaction score
4
Points
15
SETTLED - SUDAH JUMPA KAMBING BIRI-BIRI...TQ



kambingaqiqah2.jpg


Salam 1Carigold,

Saya ingin mencari seekor kambing untuk majlis aqiqah..

Ada tak sesiapa disini menjual kambing untuk aqiqah pada harga yang berpatutan?

Kawasan penghantaran adalah ke Sri Sendayan, Negeri Sembilan.

Kalau ada pakej sekali dengan memasak lagi bagus.

Mohon PM harga dan pakej kepada saya.

Tarikh majlis adalah pada 6th April 2013.


:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

skafever69

Active+ Member
Messages
4,427
Joined
Jun 9, 2008
Messages
4,427
Reaction score
20
Points
25
aku cari kat gombak bro tahun 2011...
untuk aqiqah dlm rm800 jgk la..
masak better bro cari je area rumah bro
lagi senang..
kat gombak tu.. bro suruh dia sembelih dgn lapah skali...
 

tsf

Active+ Member
Messages
3,355
Joined
Jun 30, 2010
Messages
3,355
Reaction score
35
Points
30
ko nak wat akikah ke bro? boleh siap masak kalo ko nak
 

Mata38

Fun Poster
Messages
944
Joined
Jan 30, 2013
Messages
944
Reaction score
4
Points
15
aku cari kat gombak bro tahun 2011...
untuk aqiqah dlm rm800 jgk la..
masak better bro cari je area rumah bro
lagi senang..
kat gombak tu.. bro suruh dia sembelih dgn lapah skali...

thanks bro

kalau 2011 harga RM800... tahun 2013 berapa la agaknya..

dah melambung macam property :))

aku survey internet pun dalam harga tu gak market price

siap ada bebiri australia dan bagai :-?
 

paklah7688

Fun Poster
Messages
734
Joined
Feb 13, 2010
Messages
734
Reaction score
5
Points
25
kambingaqiqah2.jpg


Salam 1Carigold,

Saya ingin mencari seekor kambing untuk majlis aqiqah..

Ada tak sesiapa disini menjual kambing untuk aqiqah pada harga yang berpatutan?

Kawasan penghantaran adalah ke Sri Sendayan, Negeri Sembilan.

Kalau ada pakej sekali dengan memasak lagi bagus.

Mohon PM harga dan pakej kepada saya.

Tarikh majlis adalah pada 6th April 2013.


:)cgrock


bleh cuba contact kwn sye ni..
ahmad daud - 0192276685

dia ada usahakn bela kmbing di pedas dan restaurant di pantai, n,sembilan..

mgkin bleh menbantu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register