Setiausaha agung PKR letak jawatan

CG Sponsors




AILA2002

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
8,094
Reaction score
326
Points
81
RM0 7/1: PKR secretary-general Salehuddin Hashim resigned from his party post today after months of swirling speculation./MKINI
 
Sponsored Post

amey9916

Fun Poster
Joined
Jun 27, 2008
Messages
865
Reaction score
4
Points
15
aik..
ape cerita ni??
tetiba je resign...
 

clorox_bersih

Legendary Member
Joined
Jul 2, 2008
Messages
18,906
Reaction score
43
Points
120
aik...da letak jawatan da ex boss aku ni...
dato' oh dato'..takpelah,
dato' berehatlah..letak jawatan sec gen,bukan bermakna perjuangan dah tamat
 

anasz

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
3,582
Reaction score
43
Points
30
Org umno sampai mati taknak lepas jawatan.contoh???paham2 je la
 

abahmu

Legendary Member
Joined
Feb 21, 2007
Messages
17,951
Reaction score
124
Points
123
Setiausaha agung PKR letak jawatan
Terence Netto

Setiausaha agung PKR, Datuk Salehuddin Hashim telah meletak jawatan hari ini selepas berbulan-bulan tersebar spekulasi mengenainya.

salehuddin hishamBeliau telah menghantar surat peletakan jawatannya kepada Presiden PKR, Datin Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail dan Timbalan Presiden, Dr Syed Husin Ali serta kepada Ketua Umum Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Alasan bagi peletakan jawatan itu adalah beliau ingin kembali kepada bidang minyak dan gas, yang diceburinya sebelum dilantik menjadi setiausaha organisasi PKR pada 2004.

Salehudin berkata, beliau menyertai (PKR) ketika keadaan parti itu tidak menentu, tetapi kini beliau meninggalkannya ketika keadaan semakin baik.

[Baca berita penuh]
 

andangsmile

Fun Poster
Joined
Sep 28, 2008
Messages
911
Reaction score
14
Points
15
meninggalkan parti dalam suasana ok so tak de point lah nampaknye juak juak BN ... tapi aku rase ade sebab lain ni sebab dia ni kan expert minyak dan gas..
 

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
meninggalkan parti dalam suasana ok so tak de point lah nampaknye juak juak BN ... tapi aku rase ade sebab lain ni sebab dia ni kan expert minyak dan gas..
jadik kalo dia expert dlm bidang tu,ape kena mengenanya bro?xphmla..hehehehe :)
 

shane

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,005
Reaction score
208
Points
133
Dia dah ada job yg kena fulfil selama 2 tahun di USA di bidang Oil & Gas.
Memang elok resign la. Nanti kerja sini tak sempurna, kerja sana pun tak sempurna...buat apa!!!

Macam Jamaludin Jarjis tu tamak nak jadi dua2, Duta Malaysia keUSA & MP Rompin, dah tu pengundi2 dia di Rompin ramai tak puas hati!!!! Canggih camna pun guna screen besar etc, takkan sama dengan turun ada bersama RAKYAT!!!
 

fareast262

Active+ Member
Joined
Feb 7, 2007
Messages
4,010
Reaction score
7
Points
25
ala base la tu ade la sebab lain nak resign tue...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register