Sesuai ke sambung studi balik?

CG Sponsors




didi osaka

Active Member
Platinum Member
Joined
May 20, 2008
Messages
1,907
Reaction score
5
Points
25
dd nak mintak pandangan korang,

sesuai ke kita yg dah berumur 25 tahun keatas sambung studi secara full time?

kita dah ada 3-4 tahun pengalaman tetiba studi balik. ada market lagi ke dlm pasaran kerja? ble ke nak demand gaji lebih tinggi lepas abis tuh?

sbb skill yg ado mesti banyak yg dah lupa? ke kuar ble demand gaji fresh grad sajo? hadoiiii
just nak tau erk..bukan pape pon...

mohon pandangan kowang lalallala
:eek::eek::eek:
 
Sponsored Post

L.O.V.E

CG Top Poster Club
Joined
Jul 9, 2007
Messages
28,931
Reaction score
6
Points
120
nape tak wat part time jer didi..
lyn pun ingat nak study gak ahh :))​
 

didi osaka

Active Member
Platinum Member
Joined
May 20, 2008
Messages
1,907
Reaction score
5
Points
25
pendapat hazel didi..
cari ilmu hingga ke hujung nyawa
memangla hujung nyawa
tapi relevan kah?
mcm mana market pas abis studi?
ada value lagi ka?
ble ka kalo dulu exekutip
pas abis dpt degree ka master ka?
jadi asst manager ke manager ka?
nak tau itula...lalala
:eek::)):eek::(:)mad::-?
 

shahrul_hla

Active Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
2,221
Reaction score
1
Points
25
buat PJJ la...bukan senang nak cari koja la nie...lain la dapat cuti blaja bergaji penuh selama 3 tahun...
 

didi osaka

Active Member
Platinum Member
Joined
May 20, 2008
Messages
1,907
Reaction score
5
Points
25
nape tak wat part time jer didi..
lyn pun ingat nak study gak ahh :))​
ini topik utk full time
kalo someone tuh tak ble nak focus 2 keje dlm 1 masa
mcm didi la..kalo studi confirm lingkup
mana de masa nak attend class hadoiii lyn comey ni ~X(
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
wat part time je...

lain la kalo company support sambung stadi..

pas abis stadi,gaji naik..

tu bleh la bt full time
 

didi osaka

Active Member
Platinum Member
Joined
May 20, 2008
Messages
1,907
Reaction score
5
Points
25
buat PJJ la...bukan senang nak cari koja la nie...lain la dapat cuti blaja bergaji penuh selama 3 tahun...
oh didi ase carik keje tuh takde masalah
didi tuka keje setahun skali ahahahhaha
dah jadi hobi :eek::eek:
 

didi osaka

Active Member
Platinum Member
Joined
May 20, 2008
Messages
1,907
Reaction score
5
Points
25
wat part time je...

lain la kalo company support sambung stadi..

pas abis stadi,gaji naik..

tu bleh la bt full time
PJJ mana de utk sains komputer
kena PLK aka part time
ada pon UTM, UKM,MSU shahalam
yg len ase sume full time
hadoiii...ble ke fokus kalo didi studi mcm tuh
keje tak tentu hala asyik kena stand by sajo :-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register