BTC USD 34,234.2 Gold USD 1,802.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

sessi panduan forex di sini utk newbies

onetarmizi

Elite Member
Platinum Member
Joined
May 30, 2006
Messages
4,259
Reaction score
933
Points
76
Di sini adalah tempat untuk sebarang pertanyaan asas forex terutama bagi newbies yang baru mengenali forex dan memerlukan penjelasan di atas beberapa perkara yang kurang difahaminya.

Sebelum pertanyaan dibuat sila rujuk DI SINI.
 
Sponsored Post

waveVista

Fun Poster
Joined
Oct 27, 2007
Messages
740
Reaction score
4
Points
15
moving average ada org guna 1 jer.. ada org guna cross.. macamanakah penggunaan moving average yg betul?
 

gOdFeLLa

Senior Member, InstaForex Official, Introducing Br
Platinum Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
9,441
Reaction score
401
Points
81
moving average ada org guna 1 jer.. ada org guna cross.. macamanakah penggunaan moving average yg betul?

:mad: ini org lama berlagak newbies.... nak kena fire ni
~X( ~X( ~X(
 

mj12

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
11,812
Reaction score
0
Points
110
thanks bro
 

anuarinvestor

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
10,529
Reaction score
143
Points
123
tq bro...sy sedang mengumpul persoalan tentang forex...
 

mj12

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
11,812
Reaction score
0
Points
110
makk aaiii masta pun nak kumpul agi ka:-?..newbie macam aku mmg arr..:-?
 

azroy

Fun Poster
Joined
Oct 2, 2007
Messages
838
Reaction score
0
Points
10
aku ade 1 soklan..
kalu sume untung giler2 main forex,
macamane broker nk bayar :-?
 

onetarmizi

Elite Member
Platinum Member
Joined
May 30, 2006
Messages
4,259
Reaction score
933
Points
76
Salam semua,

Di sini saya harap setiap persoalan yg dibuat sekiranya member2 lain ada jawapannya silalah bekerjasama utk menjawab persoalan itu dan jgnlah mengharapkan forex mod sahaja.

So kita dikomuniti CG perlu berganding bahu dan menolong sesama sendiri demi meningkatkan lagi pengetahuan kita. Untuk pertanyaan waveVista saya harap ada member boleh menjawab dgn jelas. Bukan kita tak nak jawab tapi jadikan forum ini sebagai medium perbincangan yg sihat antara ahli2 juga. Jika setiap pertanyaan hanya mod yg jawab itu dh tak nampak perbincangan atr ahli2 yg lain juga. Sekiranya dah semua takde jawapan mod disini akn cuba jawab setakat mana pengetahuan & pemahaman mereka.

Thanks for your co-operation.
 

anuarinvestor

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
10,529
Reaction score
143
Points
123
aku ade 1 soklan..
kalu sume untung giler2 main forex,
macamane broker nk bayar :-?

pendapat aku....sblum kita kaya..broker dah kaya dulu ...dan mampu byr kita...

Broker yg x mampu mmg awal2 broker x der duit...
 
Last edited:
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.17713
USD / JPY
110.554
GBP / USD
1.37485
USD / CHF
0.91982
USD / CAD
1.25620
EUR / JPY
130.136
AUD / USD
0.73636

CG Sponsors




Top
Log in Register