sesiapa di sini yang boleh bantu aku carikan lubang2 nak buat pamphlet

CG Sponsors




anuarcsu

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 3, 2010
Messages
2,630
Reaction score
0
Points
20
salam kekawan,

Aku tengah rancak buat business nie.. kepada sesiapa yang boleh tolong aku carikan lubang2 untuk cetak pamphlet boleh bagi tau aku kat dalam forum nie.. bantuan anda amatlah dialu-alukan..

TQ
 
Sponsored Post

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,255
Reaction score
516
Points
176
nak cari sapa2 leh buat printing ke? dlm cg ni ramai buat biz printing
 

shifoo

Passed Away - AlFatihah
Joined
Jan 27, 2010
Messages
469
Reaction score
4
Points
15
Aku ada lubang murah buat pamplet dan flyers. Call aku, 017-6938075. Kita blh runding2.
 

anuarcsu

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 3, 2010
Messages
2,630
Reaction score
0
Points
20
tapi design aku x ada lagi.. kalu dalam 1000 berapa boleh bagi..
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,255
Reaction score
516
Points
176
nak kena tau juga 1000keping tu sizenye berapa? print depan belakang? kertas jenis apa nak pakai? pastu nak kertas nipis ke tebal? pastu nak delivery kat mana? :D
 

anuarcsu

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 3, 2010
Messages
2,630
Reaction score
0
Points
20
kalu boleh nak yang depan belakang .. saiz A4 .. kertas nipis je.. tapi yang ada warna lah.. AIk siap ada deliveri ke!!! x tau pun...
tapi kalu boleh aku yang nak delivery je..





VIRGIN COCONUT OIL.. KEHEBATAN YANG TIADA BANDINGANNYA. MAMPU MENGELAKKAN DARI SERANGAN PELBAGAI PENYAKIT YANG KRITIKAL.
http://produkminyakkelapadara.blodspot.com
 
Last edited:

adissa7

Fun Poster
Joined
Aug 29, 2006
Messages
117
Reaction score
4
Points
15
kalau kau nak print 1000 pcs. printingnya murah jer. design tu yang akan mahal. biasanya nak cari printer. Settlekan design dulu. kalau org offer design murah. tgk dulu kerja kerja dia sebelum ni. bagus le tidak. jangan nanti duit abis cam tu jer. bisnes tarak.
 

makdd

Freshie
Joined
Feb 5, 2010
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Saya pun tgh cari org nak print pamphlet. klu saya dah siap design n nak suruh print saja blh tak? murah sikit kot. hehehee... ingat nak yg kecil jer. tapi kaler n kertas cantik supaya org tertarik. camna tu...
 

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
klu kat melaka den blh tolong ....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register