Sesiapa dah beli di AKULAKU?

CG Sponsors




antarakasih

Super Active Member
Joined
Jun 4, 2014
Messages
6,313
Reaction score
63
Points
70
zaman skrng ni nk untung dari interest,,
rasanya menipu je site tu
 
Sponsored Post

keteputeh

Super Active Member
Joined
Jun 18, 2012
Messages
7,129
Reaction score
12
Points
65
tengok macam mahal sikit barang die dari lazada/11street/gemfive

tgk ps4 ngan phone pun mahal lebih dari RM100 kat akulaku ni
 

sharemalaysia

Legendary Member
Joined
Feb 18, 2010
Messages
13,538
Reaction score
1,016
Points
196
beli hutang ni, sampai masa harga barang drop pun kena habiskan installment asal.. malas aku
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,584
Reaction score
828
Points
576
beli apa bang?
redmi note 3 hahaha:D

dah bayar depo tapi masih menunggu pengesahan

kredit nak guna mcm mana?bg contoh berapa penjimatan, mcm minat je haha
guna beli barang ler ... nanti ekan buy dia akan tolak kredit ... pastu nak kata jimat .. tak kot sbb harga barang dia mahal sikit tapi zero interest la .... akulaku mcm amik untung siap2 dengan deposit kita bayar tu
 

isz_shinigami

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2010
Messages
8,858
Reaction score
53
Points
80
tengok macam mahal sikit barang die dari lazada/11street/gemfive

tgk ps4 ngan phone pun mahal lebih dari RM100 kat akulaku ni
mmg..tu tmpt die buat duit..jual mhl skek dr yg lain..tp bulan2 xde interest...ni utk yg nk sgt brg tu..tp xde duit...:)):)):)) klu ade cash seketul..baik bli cash truh je...
 

keteputeh

Super Active Member
Joined
Jun 18, 2012
Messages
7,129
Reaction score
12
Points
65
mmg..tu tmpt die buat duit..jual mhl skek dr yg lain..tp bulan2 xde interest...ni utk yg nk sgt brg tu..tp xde duit...:)):)):)) klu ade cash seketul..baik bli cash truh je...
betul bro....kalau ada cash beli cash aje atau gi 11street boleh buat 0% installment...tapi kena ada CC je la
 

jackadrian

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2013
Messages
153
Reaction score
5
Points
15
mmbr aku dh try gune apps nie..mmg okay..brg 3ari smpai dh n mmg brg original..so atas plhn masing2 la
 

isz_shinigami

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2010
Messages
8,858
Reaction score
53
Points
80
betul bro....kalau ada cash beli cash aje atau gi 11street boleh buat 0% installment...tapi kena ada CC je la
aku buat kt lazada...tp max monthly die 6bulan je..bulan 6 ni abis byr..:D:D tp 0 interest..ok la tu...:)):))
 

abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,316
Reaction score
104
Points
43
Lps bt installment..kita bt untung plak installment utk org lain..ada 5gajet rm100 untung x 5org..dpt la rm500 sbulan :))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register