Sesiapa dah beli di AKULAKU?

CG Sponsors




Sponsored Post

Chap_Ar_Yam

Freshie
Joined
Jan 6, 2017
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Rilek2...nak beli utang ke nak beli cash ke semua ada pilihan masing2...
remaja2 lebih cenderung beli hutang, sbb komitmen pown xbanyak lg...

Aku dah try apps AKULAKU nie,nak test tgk aku laku ke x.. hehehehe...
Dapat laa kredit RM2500..
ingat saje je nak try apply dapat kredit brape.. bile dah ade kredit tu, gatal pulak tangan nak membeli!
heheheheee....so far semua bjalan lancar, barang yg dioder pun sampai dgn baik..
 

naz0203

Active+ Member
Joined
May 29, 2012
Messages
2,630
Reaction score
4
Points
25
Murah la

Tapi hutang benda x penting mcm henfon cuba kita elakkan

Beli yg murah dan mampu je

Apa lagi ada jual kat akulaku?
macam2 ada. pi la tgk. aku pon x beli gejet. aku beli mende lain. hehehehe
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,584
Reaction score
828
Points
576
aku daftar semalam ... dah hantar semua dokumen ... tadi check kredit masih kosong huhuhu

berapa lama nak lulus ? hehhe
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,584
Reaction score
828
Points
576
aku daftar semalam ... dah hantar semua dokumen ... tadi check kredit masih kosong huhuhu

berapa lama nak lulus ? hehhe
ok dah dapat kredit rm2.5k huhuhu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register