Wanted Servis tempah dan pasang kabinet tv dan rak tv

CG Sponsors




apin86

Active+ Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
3,172
Reaction score
10
Points
25
salam sejahtera..


aku dalam proses nk buat atau beli rak tv seperti di bawah...da tanya tukang..pergh....1600 utk rak dekoder shj..belum masuk rak tv lagi..huhu...xtawla kayu apa yg dia pakai..huhu...nk beli online diaorg xbuat services pegeposan pulak..takut rosak katanya...kat area aku da cari byk kedai..xda lak yg jual...area bagan serai perak...huhu..



rak yg putih tu shj 1600...pergh..mahalnya...



cadang nk buat mcm nie..tapi rak kiri kanan tu xnk...sbb nk masukan dekoder, power amp jer...nk elakkan wayar terjuntai....rak amik yg gamba atas tu...huhu..


sapa yg ada servis nie atau tahu kat mana jual atau bolei post..lei la bagitahu...utk tv 50 inch..
 
Sponsored Post

selambeyaya

Super Active Member
Joined
Mar 29, 2008
Messages
5,101
Reaction score
13
Points
65
Bro cuba search megatech kabinet tv. Ada jual mcm2 rak tv dari harga under bajet sampai over bajet. Banyak cawangan dalam malaysia.
 
Last edited:

apin86

Active+ Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
3,172
Reaction score
10
Points
25
Bro cuba search megatech kabinet tv. Ada jual mcm2 rak tv dari harga under bajet sampai over bajet. Banyak cawangan dalam malaysia.

da search..semlm da whassap..dia xcover area perak//huhu..:(:)(:)((
 

magnesium

Legendary Member
Joined
Apr 18, 2010
Messages
10,544
Reaction score
308
Points
131
Megatech harga berpatutan

Cuba try local installer berapa charge sebab Megatech boleh beli barang sahaja.
 

apin86

Active+ Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
3,172
Reaction score
10
Points
25
Megatech harga berpatutan

Cuba try local installer berapa charge sebab Megatech boleh beli barang sahaja.

dlm bulan puasa nie ada tanya rak yg letak dekoder tu..1600..rak tu shj...huhu...6 kaki..
 

babyblacky

CG Top Poster Club
Joined
Feb 24, 2011
Messages
20,134
Reaction score
211
Points
123
Yang gambo first tu ikea ade...harga x mahal
 

magnesium

Legendary Member
Joined
Apr 18, 2010
Messages
10,544
Reaction score
308
Points
131
dlm bulan puasa nie ada tanya rak yg letak dekoder tu..1600..rak tu shj...huhu...6 kaki..
Cuba tepek gambar bro

Rm1.6k dah dpt satu set 8 kaki siap pasang

Megatech
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,953
Reaction score
21,122
Points
1,671
yg putih tu je rm1600? gile betol. klo ak la cari je yg 600 letak je atas lantai
 

apin86

Active+ Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
3,172
Reaction score
10
Points
25
yg putih tu je rm1600? gile betol. klo ak la cari je yg 600 letak je atas lantai

hahaha....bilik aku ruang sempit..so bila gantung bilik ada ruang sikit..lagipun nmpk kemas bila gantung..sbb kalau ok ingt nk buat satu lagi utk tv di depan..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register