Servis "ReWrite" Artikel PLR utk Blog Adsense/PPC

CG Sponsors




Kasyidi

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2007
Messages
4,022
Reaction score
1
Points
25
Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Saya nak tawarkan servis utk Re-Write artikel PLR anda untuk diletakkan
pada Blog bagi menjana wang Adsense atau lain-lain program Pay Per Click (PPC) untuk nampak lebik unik.

Harga setiap artikel yang diubah hanya RM1.80 sahaja, siap dalam masa 10 minit, InsyaAllah.

bagi yang mahu mencuba.. boleh reply di thread ini atau PM saya. Terima kasih.


** Saya tak menjamin kesemua grammar & susunan bahasa 100% ok..tapi InsyaAllah, Artikel anda menjadi unik dari yg asal. :D
 
Sponsored Post

zattara

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
1,514
Reaction score
22
Points
30
waa....kasyidi dah mengaktifkan disini yek?bagus2....selamat berartikel kasyidi...nice service!!:)
 

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
ohh..kire...bro kasyidi tulis sendiri ke? nice service !! :)

tulun upkan thread!!
 

zattara

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
1,514
Reaction score
22
Points
30
ohh..kire...bro kasyidi tulis sendiri ke? nice service !! :)

tulun upkan thread!!
MOshed...jgn terkeliru plak...kan dah diletak "...." rewrite...
buat balik...If dah ader PLR nak rewrite balik..huhu...


pepehal pon...nice service..:)pandai kasyidi....cayalah bro..huhu...:)


p/s:- sama kot kita kasyidi:D...:)paid
 

Kasyidi

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2007
Messages
4,022
Reaction score
1
Points
25
ohh..kire...bro kasyidi tulis sendiri ke? nice service !! :)

tulun upkan thread!!
Servis Re-Write Artikel PLR..bukan tulis artikel baru... :D

Berminat...? boleh cuba dulu.. hanya RM1.80 bagi sebuah artikel. :)
 

Kasyidi

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2007
Messages
4,022
Reaction score
1
Points
25
MOshed...jgn terkeliru plak...kan dah diletak "...." rewrite...
buat balik...If dah ader PLR nak rewrite balik..huhu...


pepehal pon...nice service..:)pandai kasyidi....cayalah bro..huhu...:)


p/s:- sama kot kita kasyidi:D...:)paid
Terima kasih boss... :D

P/S: lama dah kat CG ni..tapi tak terpikir nak tawar servis camni. :p
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
bagus usaha anda..good luck
 

Kasyidi

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2007
Messages
4,022
Reaction score
1
Points
25
bagus usaha anda..good luck
Terima kasih....

bagi yang berminat boleh PM saya atau reply di thread ni.

Untuk 20 org pertama saya beri servis ni dgn Harga RM1.00 sahaja setiap Re-Write PLR article anda. :D
 

honey_sapphire

Active Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
1,318
Reaction score
42
Points
35
that means ... artikel2 dlm english tu u rewrite semula dlm B.M ke ..rewrite jadik unik je ?
 

Kasyidi

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2007
Messages
4,022
Reaction score
1
Points
25
that means ... artikel2 dlm english tu u rewrite semula dlm B.M ke ..rewrite jadik unik je ?
artikel english tu ReWrite balik jadi unik...so jadi berbeza dgn yg asal punya... :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register