Wanted Servis Rewang Kenduri Area Alor Star Kedah

CG Sponsors




gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
Haa..walimatulurus..jeng jeng jeng..short cut to the point..aku nak menikah ni..so nak buat kendughi..jadi kendughi pun kecil kecilan..so..aku dok caghi kot kot sapa sapa area Kedah ni boleh sediakan servis rewang..( basuh pinggan mangkuk, bedak lauk pauk) ..aku dah ada katering cuma x ada oghang nak buat gheja saja..adik beghadik ada cuma..pepaham ajalah..kang hagham adik beghadik..takut lauk kemana..asik kemana..haha..sapa sapa nak kasi servis habaq aku noo..pm senyap senyap dah :">:">:">:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

BizClub

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2005
Messages
7,034
Reaction score
157
Points
78
amboi cepatnya hang..menikah express ka...
dok kampung mana...pakat x dak ka??org kedah selalu kenduri guna pakat ja.
 

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
amboi cepatnya hang..menikah express ka...
dok kampung mana...pakat x dak ka??org kedah selalu kenduri guna pakat ja.
mana tahan lama lama..ayaq penuh tank ni ..hahani aku nak pakat laa ni..:eek::eek: pakat ngan hangpa..boleh kigha adik beghadik kot..haha.aku dok area langgaq ni:p hang dok mana boss
 

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
gambate, Kurma, tomie

haa yang meghah tuh hang jangan dok pi mana haghi kendughi aku dah cup hang jaga bahagian pinggan mangkuk..:)):)):))
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,876
Reaction score
8,262
Points
716
marin sepupu ipaq wat kenduri kat teluk cengai....pakai katering Hj ibrahim :)
simpel je...tak guna ramai org pun
ok ar kalo guna kerah tenaga adik beradik jak...:D
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,876
Reaction score
8,262
Points
716
gambate, Kurma, tomie

haa yang meghah tuh hang jangan dok pi mana haghi kendughi aku dah cup hang jaga bahagian pinggan mangkuk..:)):)):))
pinggan mangkuk jgn hat kosong ja tau ;)
bagi hat ada lauk ayam sambal sama......fresh lagi tau... :))
 

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
pinggan mangkuk jgn hat kosong ja tau ;)
bagi hat ada lauk ayam sambal sama......fresh lagi tau... :))
aku bg hang jadi chef di Massiieur..bahagian pinggan mangkuk..aku bg la Dunhill 14 kat hang tomie:D
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,876
Reaction score
8,262
Points
716
aku bg hang jadi chef di Massiieur..bahagian pinggan mangkuk..aku bg la Dunhill 14 kat hang tomie:D
Dunhill apa barang :p
surya la..... :eek::eek:
kalo lagi nak besh....shisha....berperisa farawalah :)paid


:-$:-$:-$:">
 

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
Dunhill apa barang :p
surya la..... :eek::eek:


:-$:-$:-$:">
surya erk...mana mau dapat stok erk~X(~X( mahai dah ghokok la ni tomie..hang gheja aku bagi ghokok dah la erk:-?:">
 
Sponsored Post
Top
Log in Register